Beauty by Marga Schoonheidsspecialiste bij u thuis

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier Beauty by Marga
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Beauty by Marga Schoonheidsspecialiste bij u thuis

De Schoonheidsspecialiste bij u thuis! 

Een schoonheidsspecialiste die bij je thuis komt, hoe fijn is dat? Geen oppas te regelen, niet door weer en wind de weg op, maar heerlijk een schoonheidsbehandeling ondergaan in je eigen huis. Beauty by Marga komt in de hele regio aan huis haar schoonheidsbehandelingen geven. Wie dit liever niet wil, kan ook bij Marga in haar salon in de Middenbeemster terecht.

De Beemsterlinge zit al lang in het vak. Nadat ze bij verschillende DA drogisterijen gewerkt heeft, waar ze ook de salon runde, besloot ze haar passie te gaan volgen en zelfstandig verder te gaan en haar klanten de mogelijkheid te bieden om thuis langs te komen. ,,Ik neem alles mee, van de handdoeken tot de opklapbare behandelstoel. Ik werk veelal met de producten van Dr R.A. Eckstein, natuurlijke producten die niet op dieren zijn getest.”

Marga is een samenwerking aangegaan met De Zorgcirkel waarbij ze alle instellingen in de regio bezoekt. Er is al een basis behandeling van een half uur tot een Deluxe van 2 uur. Alle behandelingen staan op de website. Afspraken zijn zowel overdag als in de avond mogelijk.

Hoe werkt het?

Om uw behandeling zo plezierig te laten verlopen wordt u vriendelijk verzocht rekening te houden met de volgende zaken:

  • In verband met de hoeveelheid en gewicht van de hulpmiddelen die ik gebruik kan ik alleen behandelen op de begane grond, tenzij er een lift beschikbaar is.
  • Voor het plaatsen van de opklapbare behandelstoel en mijn hulpmiddelen heb ik ongeveer 10 minuten nodig.
  • Ik verzoek u te zorgen voor voldoende ruimte om al mijn benodigdheden te plaatsen.
  • U hoeft niet voor schone handdoeken te zorgen, deze neem ik voor u mee.
  • U kunt via het contactformulier op deze pagina een afspraak maken.
  • Mijn werkgebied omvat de gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Purmerend, Hoorn en Alkmaar. Woont u net buiten deze regio, dan is behandeling in overleg wellicht ook mogelijk. Neem contact met mij op via het contactformulier op deze pagina voor meer informatie.
  • Ik bereken geen voorrijkosten. Wel hanteer ik een minimale besteding van € 30,00.
  • Betaling bij voorkeur graag contant of Pin. In overleg is vooraf overmaken ook mogelijk.

Beauty by Marga Schoonheidsspecialiste bij u thuis

Meer weten? Bezoek de website van Beauty by Marga.

Website Beauty by Marga
Producten van Dr. R.A. Eckstein

Met Dr. R.A. Eckstein-producten is uw huid perfect verzorgd. Als wetenschappelijke onderzoeker en farmaceut legde Dr. Eckstein de basis voor dit kwaliteitsmerk.

In de recepturen van Dr. Eckstein BioKosmetik is de natuur een kostbare bron van hoogwaardige werkstoffen. Diepgaande wetenschappelijke en bio-cosmetische onderzoeken, farmaceutische kennis en tientallen jaren ervaring in productontwikkeling zorgen voor het ontstaan van producten die de huid optimaal kan verdragen.

De producten zijn bestemd voor een veelzijdige huidverzorging op het hoogste niveau. Bij de ontwikkeling van de producten maakt Dr. Eckstein BioKosmetik geen gebruik van dierproeven, minerale oliën en kleurstoffen.

-NIEUW- Happy hands

Een manicure behandeling voor de natuurlijke nagel.
Bij deze behandeling vijl ik uw nagels in de gewenste lengte en vorm. Uw nagelriemen worden in gemasseerd met een speciale olie waardoor droge nagelriemen verzorgt en gevoed wordt. Met een bokkenpootje duw ik de nagelriemen terug,
los van de nagelplaat, zodat de nagel weer mooi kan gaan groeien.
Nadien worden uw handen gemasseerd met Dr Eckstein hand cream, deze luchtige creme beschermt, verzorgt en maakt de handen zacht zonder een vettig gevoel achter te laten.

Klanten ervaren het als heel ontspannen dat Marga aan huis komt. Niet alleen voor mensen die slechter ter been zijn is het fijn, maar ook bijvoorbeeld voor moeders die zo geen oppas hoeven te regelen.

Pluspunten van Beauty by Marga

Waar komt Beauty by Marga bij u aan huis?