Beter Horen, hoorzorg op maat

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Beter Horen T. 0800 0200 159
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Beter Horen, hoorzorg op maat

Hoorzorg op maat

Zet u de televisie steeds een streepje harder? Verstaat u anderen minder goed? Vroeg of laat krijgt bijna iedereen met gehoorverlies te maken. Zeker als u ouder wordt kan natuurlijke slijtage ervoor zorgen dat u minder hoort. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei oplossingen om uw gehoor te verbeteren, zelfs vanuit huis.

Beter Horen, hoorzorg op maat

Een veilig gevoel

Een goed gehoor is prettig, maar ook heel belangrijk. Zeker in situaties waar geluid u waarschuwt. Daarom heeft Beter Horen naast hoortoestellen ook verschillende middelen die u thuis helpen. Zo hoeft u de deurbel en telefoon niet meer te missen en wordt u op tijd gewaarschuwd door uw wekker of brandalarm. Uw audicien vertelt u hier graag meer over.

Audicien aan huis

Is een bezoek aan één van onze winkels lastig? Dan komt uw audicien toch bij u? In uw eigen omgeving of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. De audicien bezoekt u waar en wanneer het u uitkomt. Persoonlijke hoorzorg aan huis; dat is wel zo prettig!

 

In vijf stappen beter horen

Beter Horen helpt u in 5 stappen met de oplossing voor uw gehoor. Het begint met een goed gesprek met een gediplomeerd audicien over uw hoorproblemen en -wensen. Daarna testen we uw gehoor en volgt een uitgebreid onderzoek. Samen zoeken we een hoortoestel dat het beste bij u past. U mag het hoortoestel altijd gratis en vrijblijvend een aantal weken proberen. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook! En de komende 5 jaar zorgen wij voor gratis service en onderhoud.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Beter Horen levert in heel Noord-Holland

Onze voordelen