Medipoint hulpmiddelen

Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, kopen, huren of lenen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Wij organiseren ook geregeld adviesdagen in onze Medipoint winkels voor lezingen, persoonlijk advies, proefritten en kortingen. Tijdens deze gratis dag staat er één productgroep centraal, bijvoorbeeld scoormobielen of sta op stoelen.

Medipoint hulpmiddelen

Altijd een winkel in uw buurt

Heeft u een hulpmiddel nodig? Deze kunt u eenvoudig kopen, huren of lenen in onze webshop. In onze ruim 60 winkels verspreid door het hele land voorzien we u graag van persoonlijk advies. Voor het lenen van hulpmiddelen of het inleveren hiervan kunt u naast onze winkels ook terecht bij een van onze uitleenpunten.

Medipoint Thuisservice

Heeft u een hulpmiddel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om naar een Medipoint winkel te komen? Of wilt u het hulpmiddel liever thuis ervaren? Dan kunt u gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor persoonlijk advies en indien mogelijk, om een demonstratie van het hulpmiddel te geven. Dit is geheel vrijblijvend.

Samenwerking

Medipoint werkt samen met alle zorgverzekeraars, veel gemeenten en verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder De Zorgcirkel. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) hulpmiddelen voor hun inwoners. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

Daarnaast profiteert u als lid van De Zorgcirkel van 10% korting op het gehele koopassortiment. Daarnaast kunt u verschillende hulpmiddelen gratis bij ons lenen.

Bekijk ook onze exclusieve aanbiedingen

Medipoint levert in heel Noord-Holland

Onze voordelen