O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier O2Health
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

O2Health is een jong dynamisch bedrijf uit Heerhugowaard en is gespecialiseerd in het optimaliseren van de luchtkwaliteit in uw woonomgeving. De technologieën die worden gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.

In het bijzonder zijn de producten en diensten van O2HEALTH van groot belang voor mensen:

  • Met een verminderde weerstand
  • Met (chronische) longaandoeningen zoals astma en COPD
  • Die thuisbeademing gebruiken
  • Met (chronische) allergische huidaandoeningen
  • Met allergieën voor stof en huisdieren
  • Met hooikoorts en andere pollenallergie

Gezonde lucht resulteert in vermindering van klachten aan de luchtwegen, minder huidklachten die gerelateerd zijn aan allergieën, beter slapen en meer uitgerust wakker worden en, over het algemeen, een prettigere leefomgeving.

Hoe werkt het?

O2HEALTH voert een inventarisatie uit van uw huidige situatie en wensen. Op basis van deze inventarisatie wordt een advies gegeven over apparatuur om uw luchtkwaliteit te meten en/of deze te verbeteren. Vul hiervoor contactformulier in op deze pagina. 

Het voorstel omvat ook de financiële opties die O2HEALTH u te bieden heeft:

  • Koop; het product is in uw eigen bezit.
  • Huur; wanneer u luchtzuivering nodig heeft voor een kortere periode.
  • Lease; maandelijkse abonnement voor het gebruik van onze producten/diensten.
  • All-inclusive service; uw luchtkwaliteit komt dan volledig in beheer bij O2Health (zelfs 24-uurs diensten mogelijk)

 

O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

Luchtmonitoring

Voor een optimaal resultaat bij het verbeteren van de luchtkwaliteit is het van belang dat u éérst inzicht krijgt in de huidige situatie van de luchtkwaliteit in uw woon, werk -en leefomgeving. De producten en diensten van O2health helpen u bij het krijgen van dit inzicht. Hierdoor kunt u de keuze voor luchtzuiveringsapparatuur zo goed mogelijk afstemmen op uw situatie en wensen om de luchtkwaliteit te optimaliseren.

 

Luchtzuivering

Zuivere lucht is een belangrijk voorwaarde voor een gezond en prettig leven. O2Health biedt verschillende oplossingen en technieken om de luchtkwaliteit te verbeteren en perfect te houden. Voor iedere situatie ontwerpen wij graag een oplossing op maat.

Luchtbevochtiging

Gebouwen en woningen in Nederland zijn steeds beter geïsoleerd. Deze mate van isolatie is zeer goed voor het behouden van warmte in een woning maar betekent ook dat de verversing van de lucht minimaal is. De luchtvochtigheid van deze huizen en gebouwen is hierdoor vaak ook te laag wat kan resulteren in bijvoorbeeld een droge huid, luchtwegproblemen, droge neus, hoesten, hoofdpijn en concentratieproblemen.

Luchtverkoeling

De zomers in Nederland worden steeds heter en langer. Op werkplekken en in woningen loopt de temperatuur hierdoor ook steeds verder op. Een goede nachtrust is hierdoor vaak een uitdaging. Een oplossing hiervoor is het koelen van de lucht. O2Health biedt verschillende producten aan die u helpen bij het creëren van een aangename temperatuur.

O2HEALTH levert in heel Noord-Holland

Onze voordelen