Oosterbaan Orthopedische schoenen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier Oosterbaan
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Oosterbaan Orthopedische schoenen

Expertisecentrum Oosterbaan

voor voet- en loopklachten 

Met behulp van diverse technieken vervaardigen wij orthopedische oplossingen. Al sinds 1952 staat kwaliteit bij ons voorop en streven wij ernaar om voor alle voetproblemen een goede oplossing te bieden. Van kleine tot grote en ingewikkelde klachten: Oosterbaan biedt voor iedereen de passende oplossing. Wij hebben diverse oplossingen voor voetproblemen: van steunzolen tot volledige orthopedische schoenen.

Hoe werkt het?

We werken op afspraak als het gaat om het aanmeten van dagelijkse steun/sportzolen van orthopedische schoenen. In onze winkel kunt u zonder afspraak terecht. Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken of een vraag stellen. Voor het aanmeten van orthopedische schoenen heeft u een verwijsbrief nodig van uw arts.

Informatie over vergoedingen

Wanneer u voor een medische noodzaak orthopedische schoenen nodig heeft, dan heeft u recht op een vergoeding uit de basis zorgverzekering. Hiervoor heeft u in de meeste gevallen een doorverwijzingsbrief nodig van een specialist.

Steunzolen en sportinlays vallen niet onder de basis zorgverzekering. Sommige aanvullende verzekeringen bieden wel vergoeding. Informeer hiervoor vooraf bij uw zorgverzekeraar.

Oosterbaan Orthopedische schoenen

Bezoek onze winkel

In ons centrum in Alkmaar hebben we ook een winkel. We hebben hier naast sport- en wandelschoenen ook een assortiment met confectieschoenen. We werken hier alleen met merken die goed zijn voor uw voeten. We proberen met kwaliteitsmerken als FinnComfort, ActiFlex en LucRo uw bereik te vergroten. In combinatie met eventueel uw steunzolen bekijken we altijd wat het beste is voor u.  

Het adres van onze winkel is Kitmanstraat 1, 1812 PL in Alkmaar

Voordeel
Korting

Altijd €15,00 korting op dichte schoenen en €7,50 korting op slippers en sandalen.

Haal en breng service

Woont u op een afstand van maximaal 15 km van Alkmaar, dan kunt u gebruik maken van onze GRATIS breng- en ophaalservice. Deze service is alleen geldig voor een bezoek aan onze winkel en enkel op dinsdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. Maar belt u altijd eerst om een afspraak te maken. 072 506 9041

Over Oosterbaan

Oosterbaan Alkmaar vindt het belangrijk dat iedereen de deur verlaat met een glimlach. Wij zijn er voor u en proberen het u zo comfortabel mogelijk te maken. Mocht het u niet lukken om ons te bezoeken in Alkmaar dan hebben we ook aanmeetlocaties in Schagen, Den Helder, Texel (Den Burg) en in Limmen. In de winkel is een afspraak niet nodig. Mocht u schoenen nodig hebben, maar bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? We kunnen op afspraak ook bij u langs komen met schoenen.

Onze orthopedische schoenmakers maken de mooiste en beste op maat gemaakte schoenen voor uw voeten

Onze voordelen