Associatie Uitvaartverzorging

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

PC Uitvaart T. 020 580 50 80
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Associatie Uitvaartverzorging

Associatie Uitvaartverzorging staat altijd voor u klaar om u te helpen als er iemand is overleden. Wij bieden u houvast en helpen u op een deskundige, betrokken en persoonlijke manier.

De persoonlijke begeleiding is uiteraard het belangrijkste, maar het is ook fijn om te weten dat Associatie Uitvaartverzorging beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Dat betekent dat onze werkwijze regelmatig gecontroleerd wordt en u de zekerheid hebt dat wij een betrouwbare uitvaartorganisatie zijn.

Associatie Uitvaartverzorging

Bij overlijden: bel 0800-0375

Uitvaartbegeleiders

Onze uitvaartbegeleiders nemen de tijd om, samen met u, een mooi en passend afscheid vorm te geven. Uw wensen staan daarbij natuurlijk centraal. Dat wij ook de overledene met de beste zorg omringen spreekt daarbij vanzelf.

Op de foto ziet u van links naar rechts Jeanis Kool, Yvonne Bonsink, Mirjam Dijkstra, Anneke Schoorl, Margo van Schagen en Mariska van Aarst.

Steunpunt voor leden

Mensen moeten steeds langer thuis wonen, en de zorg wordt steeds complexer. Bij wie moet je zijn om wat te regelen? Onze ledenconsulenten helpen u op weg! Maar ze zijn er ook om vragen over de toekomstige uitvaart te beantwoorden. Het Steunpunt is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00-14.00 via nummer 075-8200210. Zij kunnen echter ook bij u thuis komen voor een persoonlijk gesprek.

Het Steunpunt is er voor leden van de Associatie, maar lid worden is gratis dus dat hoeft geen belemmering zijn om contact op te nemen!

Uitvaartcentrum Purmerend

Ons mooie uitvaartcentrum ligt aan de Purmerweg, op het terrein van de begraafplaats. Het is een modern gebouw, met 2 zogenaamde waaksuites: dit zijn ruimtes waar u als nabestaande dag en nacht terecht kunt met een eigen sleutel. Hier, in een vriendelijke en huiselijke omgeving, kunt u afscheid nemen op uw eigen manier en op uw eigen momenten.

Het uitvaartcentrum is ook heel geschikt om een kleine afscheidsdienst te houden. Na de dienst wordt de overledene stijlvol vervoerd op de loopkoets naar de begraafplaats of het crematorium.

Naast dit uitvaartcentrum in Purmerend, hebben wij ook uitvaartcentra in Zaandam, Wormerveer, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Beverwijk en IJmuiden.

 

 

Associatie Uitvaartverzorging is actief in heel Noord-Holland

Onze voordelen