De Nieuwe Huisuitruimer Verhuizen en uitruimen van uw woning

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hoe kunnen wij u helpen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

De Nieuwe Huisuitruimer Verhuizen en uitruimen van uw woning

Welkom bij De Nieuwe Huisuitruimer

U gaat verhuizen naar een seniorenwoning (kleiner wonen) Dit is een periode met veel emoties. Ook moet er veel geregeld worden. Onder andere het verhuizen maar ook het uitruimen of ontruimen van de woning. Waar begint u? Hoe gaat u het allemaal organiseren? Een huis uitruimen of ontruimen wordt vaak onderschat. Wie haalt u in huis? De Nieuwe Huisuitruimer staat voor u klaar in deze hectische periode en is de spin in het web. Wij ontzorgen bij seniorenverhuizing of huisuitruiming. Ons werkgebied is met name Noord-Holland. Daarnaast bieden we ook onze diensten ver daar buiten aan. Denk bijvoorbeeld aan een huis in het buitenland.

Hoe werkt het?

Wij maken met u een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van uw wensen en onze voorwaarden. Dit eerste gesprek is gratis. Op basis van dit gesprek sturen wij u een offerte. Na uw akkoord op onze offerte en ondertekening van de opdracht bespreken wij met u de planning van de werkzaamheden.

Desgewenst verrichten wij nog enkele kleine werkzaamheden nodig voor de oplevering van de woning. Uw oude woning wordt altijd bezemschoon opgeleverd. 

Wat kost het?

Kosten seniorenverhuizing:

Ieder huis en huishouden is anders. Daardoor is iedere offerte anders. Hoe groot is de woning, hoeveel staat er in een huis. Wat mag er mee verhuisd en wat gaat er in de nieuwe woning passen. Samen kunnen wij kijken naar een passende verhuizing speciaal op uw maat gemaakt zodat u zorgeloos kunt verhuizen. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor de opmaak van een offerte.

Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Kosten bij uitruimen of ontruimen van een woning:

Ook bij een huis uitruimen of ontruimen is ieder huis anders. Gaat het huis weer in de verhuur of is het een koopwoning. wij kunnen van verwijderen vloerbedekking en resterende inboedel verzorgen. Van appartement tot boerderij wij maken vrijblijvend een offerte en helpen u met handige tips.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

De Nieuwe Huisuitruimer Verhuizen en uitruimen van uw woning

De Nieuwe Huisuitruimer ontzorgt bij:

  • Seniorenverhuizing
  • Meubeltransport
  • Huis uitruiming en bezemschoon opleveren
  • Tuin uitruiming
  • Uitruimen tweede huis buitenland

Onze voordelen

Waar zijn wij actief?