De mobiele dierenarts van Noord-Holland

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier Dierenarts Noord-Holland
Gegevens huisdier
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

De mobiele dierenarts van Noord-Holland

Dierenarts Noord Holland komt aan huis voor alle behandelingen van uw huisdieren

We houden van onze huisdieren. En die harige, gladde, pluizige beesten hebben evenveel zorg nodig als wijzelf. Maar een doktersbezoek? Dat gaat ons makkelijker af. Een doktersbezoek is misschien lastig wanneer uw huisdier niet goed ter been of bang is, of u niet makkelijk naar de dierenarts toe kunt gaan. Dankzij de rondrijdende arts van Dierenarts Noord-Holland worden huisdieren in hun vertrouwde, huiselijke omgeving geholpen.

Hoe werkt het?

U kunt een afspraak inplannen met de assistente op telefoonnummer 072-2204272 of een email sturen naar afspraak@dierenartsnoord-holland.nl of via ons online afsprakensysteem op www.dierenartsnoordholland.nl. De praktijk is elke werkdag open van 8.30 t/m 18.00 uur. Mocht u zonder afspraak naar de praktijk willen komen, is het verstandig om eerst even telefonisch contact met ons op te nemen. Zo weet u zeker of er iemand op de praktijk aanwezig is of niet.

U kunt bij dierenarts Noord Holland terecht voor :

  • Consulten
  • Vaccinaties
  • Nagels knippen
  • Chippen
  • Ontwormen en ontvlooien
  • Bloedonderzoek
  • Operaties
  • Noodgevallen
  • Endoscopie

 

Wat kost het?

De tarieven zijn op onze website te vinden www.dierenartsnoordholland.nl. Als introductie geven wij op de eerste behandeling 25% korting. En hierna krijgt u met de Cirkelpas 10% korting op de behandeling. Vanaf slechts € 7,50 voorrijkosten rijden wij met alle benodigde behandelingsmiddelen en apparatuur bij u langs in heel Noord-Holland.

U kunt bij ons pinnen.

Bel met T. 072 220 42 72 of vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

 

De mobiele dierenarts van Noord-Holland

Claire Regan

Claire Regan, eigenaresse van Dierenarts Noord-Holland. Met haar bijna 20 jaar ervaring een zeer ervaren dierenarts, juist in dienstverlening op locatie. Claire heeft in Australië en Engeland gewerkt in diverse (spoed-)klinieken. Mede dankzij deze jarenlange en internationale ervaring is zij gespecialiseerd in het snel diagnosticeren en zeer bekwaam in de interne diergeneeskunde met als specialisme en passie de chirurgie. Tevens heeft zij een  bijzondere interesse in de gedragsleer van kat en hond. Zij zag dat er in Nederland en zeker niet in Noord Holland een rijdende dierenarts bestond en wilde deze service graag aanbieden. Wij zijn de mobiele praktijk van Noord Holland - al ruim 10 jaar ! Snel, efficiënt en denken met u mee. Ons team bestaande uit dierenarts Claire Regan en assistenten Steijn Beerepoot en Femke van Tiel.

Bel direct met 072 220 42 72 of maak direct online een afspraak!

Dierenarts Noord-Holland OnLine afspraak

Onze voordelen

Waar zijn wij actief?