Pantoffelservice Voor schoenen en pantoffels

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hoe kunnen wij u helpen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Pantoffelservice Voor schoenen en pantoffels

Welkom bij Pantoffelservice

Wij komen onder andere op locaties van de Zorgcirkel met een uitgebreide collectie pantoffels van o.a. merken Rohde, Romika, Pulman, Podowell & Arcopedico. Tevens bieden wij een collectie schoenen aan van o.a. merken Ecco, Rieker & Ortho Lady.

Breedte- en lengte maten van de pantoffels/schoenen variëren per merk/model. Passen is daarom erg belangrijk. Wij bieden geen mogelijkheid tot online bestellen maar komen met de collectie aan huis.

Wilt u de collectie in zijn volledigheid zien? U kunt via de 'Agenda van verkopen op locaties' op deze pagina zien wanneer we bij u in de buurt zijn. Voor de exacte locatie of voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?

U kunt via onze website of via het contactformulier op deze pagina vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk een aparte afspraak te maken om individueel bij u thuis te komen. Als u aangeeft wat u zoekt, en wat uw maat is, dan zorgen wij dat we een selectie voor u gereed hebben. U kunt op uw gemak passen en kijken of er wat voor u bij zit. U kunt met pin, contant of op factuur bij ons afrekenen.

Wij komen gratis langs. We doen ons best om te leveren wat u zoekt, maar als het niet lukt, dan kost het u niets en zijn we blij dat we u van dienst konden zijn.

Pantoffelservice Voor schoenen en pantoffels

Over Pantoffelservice

Eigenaresse Helga Hattuma heeft een retail achtergrond in opleiding en werkervaring. Ze merkte op dat er een tekort was aan service richting de doelgroep die daar behoefte aan heeft. Daarnaast was er een te beperkt aanbod aan pantoffels in het winkelbeeld. Service + Pantoffels = Pantoffelservice geworden. 

Verkopen op locatie

Voor Zorgcirkel locaties zie de agenda

Pantoffelservice

Uw specialist voor pantoffels en schoenen

Pantoffel met stretch van Podowell

diverse modellen verkrijgbaar
Ik hoef er de deur niet voor uit, ideaal!

Onze voordelen

Bezoeklocaties Pantoffelservice