PC Uitvaart

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

PC Uitvaart T. 020 580 50 80
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

PC Uitvaart

In een wereld die constant in beweging is, zorgen de uitvaartbegeleiders van PC Uitvaart al bijna 100 jaar voor waardevolle en persoonlijke uitvaarten. Wij begeleiden, ontzorgen en inspireren u bij afscheid en rouwverwerking. Zodat u in alle rust kunt stilstaan bij alle dierbare herinneringen en waardevolle momenten.

Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Ook hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland.

Ook kunt u vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid. Wij denken graag met u mee.

PC Uitvaart

Bij overlijden: bel 0800-5080

Al nagedacht over uw afscheid?

Nadenken over uw afscheid is niet leuk. Maar wel verstandig. Bij een uitvaart komt meer kijken dan u vooraf zou denken. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun uitvaart te regelen als ze nog volop in het leven staan. Dat geeft rust. Ook voor uw nabestaanden.
U kunt uw afscheidswensen kosteloos bij PC Uitvaart vastleggen. Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast. In een paar klikken legt u makkelijk en snel uw wensen vast via het wensenformulier. Vervolgens ontvangt u uw persoonlijke uitvaartwensen per e-mail.

Klik op deze link om uw wensen online in te vullen

Onze afscheidsadviseurs

Wilt u weten wat een uitvaart eigenlijk kost, wat er allemaal mogelijk is of wat u vooraf al kunt regelen? Onze afscheidsadviseurs gaan graag met u in gesprek. Uw wensen worden uitgebreid in kaart gebracht. Bij u thuis, telefonisch of op één van onze locaties. Zij kunnen u ook informeren over de kosten en de mogelijkheden om uw uitvaart te financieren.

Waar u ook voor kiest, na overlijden kunnen wij samen met de nabestaanden de uitvaart vormgeven zoals u dat had gewild. Vul het formulier in op onze website. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw vraag te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Klik op deze link om vrijblijvend een afspraak te maken

PC Uitvaart is actief in heel Noordwest-Nederland

Al onze voordelen op een rij