Video Intercomsysteem voordeur

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Neem contact met mij op
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Video Intercomsysteem voordeur

Alles voor een tevreden klant

IVG electro is een elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Purmerend. Wat ooit begonnen is met een fiets en een gereedschapskistje achterop, is nu een leuke kleine onderneming. Kwaliteit en goede service is waar wij voor staan.

Particulier worden wij vaak ingezet voor het vernieuwen van de elektrische installatie en aanpassingen aan de huidige. Denk hierbij aan het vervangen van uw groepenkast of het toevoegen van een nieuwe groep.

Tegenwoordig gaat het nog veel verder met de technologie en kunnen wij uw huis dusdanig beveiligen en moderniseren dat u in theorie alles vanuit uw stoel zou kunnen besturen. Uw gordijnen, uw lichten, uw wasmachine en zelfs uw deur behoord tot de mogelijkheden. Wij zijn oplossing gericht en proberen altijd mee te denken met de klant.

Samen met de Zorgcirkel is IVG Electro op zoek gegaan naar oplossingen voor woningtoegang en een op afstand bedienbaar video intercomsysteem met deuropener voor haar cliënten.

Video Intercomsysteem voordeur

Video intercom systeem met automatische deuropener

Nooit meer voor verrassingen komen te staan als u de deur open doet? Met de nieuwste technologie kunt ook u vanuit uw woonkamer/slaapkamer of gang zien wie er voor uw deur staat via uw telefoon of tablet.

Met de video intercomsystemen van Dahua kunt u altijd zien wie er aanbelt en kunt u met een fijn gevoel uw deur openen. Kenmerkend voor de ingebouwde IP-camera zijn de hoge beeldkwaliteit en de gebruiks-vriendelijkheid.

U kunt de intercom bedienen via het beeldscherm die bevestigd wordt aan de muur. Het is ook draadloos mogelijk via internet of via een App op uw smartphone of tablet.

SPECIALE AANBIEDING: Voor Cirkelpashouders kunnen wij deze installatie aanbieden van € 899,00 voor € 599,00 per voordeur.

* Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. De genoemde intercom is eventueel aan te passen om over internet te gebruiken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Kort samengevat!

Leverbaar in