Ziggo Internet TV & bellen

Verbonden blijven dankzij internet, televisie en bellen

Boodschappen bestellen via het internet, (beeld)bellen met familie aan de andere kant van Nederland, of de wereld, en uw series kijken op het moment dat het u uitkomt. Het kan tegenwoordig allemaal, dankzij Ziggo Internet, TV en Bellen.

Wij zorgen ervoor dat het werkt, voor cliënten, bewoners, medewerkers en huishoudens. Door u te voorzien van een betrouwbare kabelverbinding die u de mogelijkheid geeft om verbonden te blijven, ondanks geografische afstanden. Door vermaak te bieden met een ruime keuze uit televisiezenders, films en series. Door nieuwe technologieën te omarmen en onze producten en diensten te blijven innoveren. Dat is het plezier van Ziggo.

Ziggo Internet TV & bellen

Contactformulier van Ziggo

Klik hier
Welkom Online

Uw weg vinden in de digitale wereld, dat is zo makkelijk nog niet. Speciaal voor hen die dat lastig vinden, maar tegelijkertijd graag wegwijs willen worden op het internet, ontwikkelde Ziggo ‘Welkom Online’. Met dit online lesprogramma zet u de eerste stappen op het internet en maakt u kennis met de mogelijkheden die internet u biedt. Geheel gratis. Kijk voor meer informatie op https://welkomonline.nl

Internet & Televisie

Uw leverancier van vermaak en verbondenheid, dat zijn wij. Dankzij ons stabiele internet en ruime zenderpakket bent u altijd in contact met uw familie en kunt u genieten van de televisie die u het leukst vindt. Op de manier die bij u past. Komt u daar online niet uit? Laat dan u telefoonnummer achter via het contactformulier en wij bellen u.

Kies zelf het Ziggo-pakket wat het beste bij u past

Klik hier!

Ziggo in de zorg

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze samenwerkingen met ziekenhuizen en zorginstellingen weten wij wat er speelt in de zorg en bij u thuis. Nieuwe technologieën en digitalisering brengen uitdagingen met zich mee, maar bieden juist ook nieuwe kansen om als mens met elkaar verbonden te zijn en aandacht voor elkaar te blijven hebben. Met ons netwerk als stabiele basis ontdekt u de vele mogelijkheden van connectiviteit.

Beschikaarheid