Mobiele personenalarmering

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Aanvragen mobiele personenalarmering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Mobiele personenalarmering

Zorgcirkel mobiele personenalarmering is voor mensen die zowel binnen- als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. U kunt hiermee veilig zelf uw boodschappen doen, fietsen of wandelen en onmiddellijk hulp inroepen als dat nodig is. Voor u én uw familieleden of mantelzorgers een gerust gevoel.

Het zeer compacte mobiele alarmeringsapparaat van Zintouch heeft een contactknop, waarmee u in geval van nood altijd en overal contact kunt opnemen met familie of mantelzorgers die de opvolging verzorgen. Wij noemen dit het Family & Friends abonnement*1. 

Hoe werkt onze mobiele personenalarmering?

Als u de contactknop indrukt, worden gelijktijdig drie vooraf opgegeven contactpersonen gebeld. Alle contactpersonen krijgen een gesproken bericht te horen. De eerste contactpersoon die de oproep accepteert, kan direct met u praten via de alarmknop en krijgt tevens door waar u zich op dat moment bevindt. De overige contactpersonen worden geïnformeerd dat de alarmoproep is afgehandeld.

Locatiebepaling en instellen veilige zone

Naast mobiele personenalarmering bevat de dienst een uitgebreide locatiebepaling, zodat altijd duidelijk is waar u zich bevindt. Ook kunt u door middel van geo-fencing*2 veilige zones instellen, bijvoorbeeld als sprake is van dementie. Als de gebruiker zich buiten de zone begeeft, krijgen de contactpersonen een melding. De complete dienst bestaat uit een mobiele alarmknop en een webportaal/app voor de familie of mantelzorgers die de opvolging verzorgen. Voor een optimale werking van de locatiebepaling adviseren wij het gebruik van een smartphone met een databundel voor diegenen die de opvolging verzorgen.

*1 In bepaalde gevallen is het mogelijk de thuiszorg te betrekken bij de opvolging in het appartement of woning van de alarmnemer. De mantelzorg blijft te allen tijden verantwoordelijk voor de alarmopvolging buiten de woning. Wilt u hierover meer weten bel dan op werkdagen via T. 088 55 99 500 of mail ons via services@zorgcirkel.com.

*2 Het virtueel afbakenen van een geografisch gebied door middel van GPS.

Mobiele personenalarmering

WDTM Ketenkeurmerk

Onze mobiele personenalarmering heeft het WDTM Ketenkeurmerk. Het ketenkeurmerk speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare betaalbare producten en diensten. Hierdoor zijn consumenten en ketenpartners ervan verzekerd dat ze met betrouwbare dienstverleners te maken hebben. Informeer bij uw ziektekostenvergoeding voor een mogelijke vergoeding van de kosten van deze alarmering op grond van dit keurmerk.