Personenalarmering met vergoeding

CSI Service is een landelijke aanbieder en installateur van personenalarmering en toegang tot de woning en kan u begeleiden bij het aanvragen van een vergoeding voor uw persoonsalarmering door uw zorgverzekeraar. Dit kan u al gauw tientallen euro's korting per jaar opleveren. CSI Service is partner van Zorgcirkel Services en is leverancier van kwalitatief hoogwaardige personenalarmering en heeft al 15 jaar overeenkomsten met de meeste zorgverzekeraars. Druk op de link voor meer informatie over CSI Service.

Waarom personenalarmering?

Thuis gebeuren de meeste ongelukken en loopt u meer kans om overvallen te worden dan op straat. Thuis gaat nu eenmaal meer mis. Als u alleen woont of vaak alleen thuis bent, is er dus niemand in de buurt die u kan helpen. Met een personenalarm dat is aangesloten op een alarmcentrale zult u uw veiligheid dan ook aanzienlijk vergroten. Dat begrijpen wij bij De Zorgcirkel en CSI Service als geen ander.

Hoe vraagt u een vergoeding bij uw zorgverzekeraar aan?

Als u het contactformulier op deze pagina invult, wordt u gebeld door een medewerker van CSI Service. Zij zullen samen met u onderzoeken welk personenalarm het best passend is en of een vergoeding via de zorgverzekeraar tot de mogelijkheden behoort. Dit verzoek tot informatie is volledig vrijblijvend.

Hoe werkt de aanvraag?
  • De meeste ziektekostenverzekeraars verlangen een verklaring van uw huisarts, waaruit blijkt dat u in aanmerking dient te komen voor personenalarmering;
  • Wanneer vandaag aangevraagd kan de personenalarmering binnen 2 dagen geïnstalleerd zijn;
  • Wanneer u niet beschikt over een vaste telefoonlijn krijgt u een alarmtoestel met een GSM-kaart. Hier zijn meerkosten aan verbonden;
  • Uw aanvraag kunnen wij digitaal verwerken, maar ook telefonisch of per post;.
Toegang tot de woning

Wanneer u zelfstandig woont en u gebruik maakt van personenalarmering met opvolging door de Thuiszorg, dan is een sleutelkluis met code verplicht. Het is voordelig om de kluis en het personenalarm op dezelfde dag te laten plaatsen zodat u maar 1x voorrijkosten betaalt. Door het aanvraagformulier voor personenalarmering in te vullen zal de medewerker van CSI Service ook samen met u bekijken of een sleutelkluis nodig is en welke het best passend is binnen uw persoonlijke situatie.

In welke plaatsen leveren wij

WDTM Ketenkeurmerk & CSI

De personenalarmering van CSI wordt geleverd onder het ketenkeurmerk van WDTM. Het WDTM ketenkeurmerk speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare betaalbare producten en diensten. Hierdoor zijn consumenten en ketenpartners ervan verzekerd dat ze met betrouwbare dienstverleners te maken hebben.