Sleutelkluis cKey Pin Plus

Veilige sleutelkluis met SKG** keurmerk

Zorgverleners op een veilige manier uw huis binnenlaten? Met de SKG sleutelkluis cKey Pin Plus kunt u erop vertrouwen dat u een veilige toegangsoplossing voor uw woning heeft. Deze ronde sleutelkluis met cijfercode geeft alleen toegang aan de juiste personen. cKey Pin Plus maakt gebruik van een SKG** gekeurde cijfercode sleutelkluis. Ook is de sleutelkluis toegestaan binnen het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit maakt het de veiligste sleutelkluis om de thuiszorg binnen te laten. Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf met wie u de toegangscode nog meer deelt, zoals kinderen, de buren of andere persoonlijke contacten. Installatie is altijd mogelijk, zowel op de muur als deur. 

Vakkundige installatie

Een erkende monteur plaatst de cKey Pin Plus, zodat de montage voldoet aan de veiligheidseisen van SKG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Installatie is altijd mogelijk, zowel op de muur als deur. De monteur geeft u daarnaast een persoonlijke uitleg en u krijgt alle tijd om vragen te stellen

Deze optie is bedoeld voor diegenen die zelf een sleutelkluis willen aanschaffen zonder personenalarmering. Wanneer u personenalarmering heeft met opvolging van Thuiszorg van De Zorgcirkel is een sleutelkluis verplicht. De keuze voor een sleutelkluis is onderdeel van de aanvraag personenalarmering met professionele opvolging. Zie hiervoor de pagina over personenalarmering.

Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor de cKey Pin Plus sleutelkluis.

Hoe werkt het?

U kunt de cKey Pin Plus sleutelkluis bestellen via de link bestellen op deze websitepagina. Onze partner FocusCura zal dan uw aanvraag verder verwerken. Zij nemen contact met u op voor de vervolgafspraak. Na installatie huurt u deze sleutelkluis. Bij beëindiging van dit abonnement wordt de sleutelkluis bij u verwijderd. De tarieven vindt u onder het kopje praktische informatie op deze pagina.

 

Sleutelkluis cKey Pin Plus

Bestellen cKey Pin Plus

Bestellen

In welke plaatsen leveren wij