Sleutelkluis Masterlock

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Neem contact met mij op
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Sleutelkluis Masterlock

Toegangsoplossing voor uw woning

Soms is het handig om anderen toegang te geven tot uw woning bijvoorbeeld als u het lastig vindt de deur te openen voor bezoek van bekenden. Hiervoor kunt u via Zorgcirkel Services de Masterlock sleutelkluis aanschaffen. Dit is een sleutelkastje met code. De Masterlock sleutelkluis is niet gecertificeerd. Hierdoor is deze minder geschikt voor plaatsing bij een zelfstandige woning. Na aanschaf bent u eigenaar van deze sleutelkluis. Na plaatsing nemen wij deze niet retour.

Deze optie is bedoeld voor diegenen die zelf een sleutelkluis willen aanschaffen zonder personenalarmering. Wanneer u personenalarmering heeft met opvolging van Thuiszorg van De Zorgcirkel is een sleutelkluis verplicht. De keuze voor een sleutelkluis is onderdeel van de aanvraag personenalarmering met professionele opvolging. Zie hiervoor de pagina over personenalarmering.

Neem contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor de Masterlock Sleutelkluis, zoals de cKey Pin Plus  sleutelkluis of ons video intercom systeem met automatische deuropener.

Hoe werkt het?

U kunt de Masterlock sleutelkluis bestellen via het bestelformulier op deze website. Wij sturen uw gegevens door naar onze technische dienst. Zij nemen contact met u op voor de vervolgafspraak. De tarieven vindt u onder het kopje praktische informatie op deze pagina.

Sleutelkluis Masterlock

In welke plaatsen leveren wij