Zintouch mobiele alarmering

Wat is Zintouch mobiele alarmering?

Met Zintouch mobiele Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de noodknop en u heeft direct contact, zowel binnen als buiten uw woning.

Als u op de noodknop drukt, worden direct uw contactpersonen gebeld. Tegelijkertijd! Dat is uniek. En u kunt 3 contactpersonen toevoegen. Zij kunnen uw exacte locatie zien en de eerste die opneemt kan via uw paniekknop met u praten, naar u toe komen of de hulpdiensten inschakelen En mochten uw 3 contactpersonen niet direct reageren, dan kunt u er ook voor kiezen om een zorgcentrale als achterwacht toe te voegen.

Voor Zintouch mobiele alarmering is geen installatie nodig

De Zintouch Personenalarmering is 100% mobiel, omdat uw alarmknop met een simkaart werkt. U kunt hem binnen én buiten gebruiken, in heel Europa. Aarzel niet de knop te gebruiken Als dat nodig is. Bovendien bellen uw contactpersonen de hulpdiensten pas nadat zij u gesproken hebben. Een veilig gevoel.

Mobiele alarmering direct aanvragen

Bestel hier

Zintouch komt met:

Kunt u mobiele alarmering declareren bij uw zorgverzekeraar?

Om te weten of u in aanmerking komt voor vergoeding (van een deel) van de kosten, dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoedingsmogelijkheden.

Uit gegevens vanuit de markt blijkt dat tussen de 20% tot 30% van de mensen de dienstverlening rondom personenalarmering declareert bij hun zorgverzekeraar, afhankelijk van uw situatie betreft deze vergoeding slechts een deel van de kosten. U moet dan aan een medische, sociale of inkomens voorwaarde voldoen. Een deel van deze vergoeding betreft vaak de installatie kosten (welke niet van toepassing zijn bij Persoonsalarmering Overal) en/of de huur-kosten van de hardware (het abonnement), in een beperkt aantal gevallen is de zorgcentrale ook onderdeel van deze vergoeding. Als u deze dienstverlening wilt declareren bij uw zorgverzekeraar, dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

De belangrijkste is dat de leverancier een zogenaamd WDTM keurmerk heeft. Zintouch heeft dit WDTM ketenkeurmerk. Hiermee is het mogelijk dat u in de meeste gevallen alsnog tot 70% van de kosten vergoed krijgt.

Mobiele alarmering direct aanvragen

Bestel hier

Wat kost Zintouch mobiele alarmering?

Het abonnement van Zintouch mobiele alarmering bedraagt €19,95 Inc. BTW per maand, u kunt daarbij zelf kiezen of er eerst een zorgcentrale moet worden gebeld of dat uw contactpersonen als eerst direct worden gebeld. Dit bedrag is All – in, hierin zit dus ook de huur van het apparaat, de simkaart, eventuele kosten van een zorgcentrale en het gebruik van ons online portaal door u en uw contactpersonen. Eenmalig betaalt u een activatie en administratie vergoeding van €74,95 Inc. Btw, hier zit ook begeleiding in bij het eerste gebruik indien u dit nodig heeft.

Na 1 jaar is het abonnement per maand opzegbaar. Gaat uw Personenalarmering kapot tijdens de huurperiode buiten uw eigen schuld? Dan krijgt u kosteloos een nieuwe toegezonden.

Wijziging doorgeven of heeft u een vraag?
Als u een wijziging wilt doorgeven in uw situatie die betrekking heeft op de Zintouch mobiele alarmering, dan kunt u op kantoordagen bellen naar 030- 31 00 421 of mailen naar dezorgcirkel@zinnovators.nl.