BilancioBudget Beheer en beschermingsbewind

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hoe kunnen wij u helpen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

BilancioBudget Beheer en beschermingsbewind

Er komt een fase in uw leven dat het steeds moeilijker wordt om uw financiële zaken te regelen. U weet niet meer hoe een acceptgiro ingevuld moet worden. Heeft u nu wel of niet uw kleinkind een zakcentje gegeven? Staat uw spaargeld nog bij de bank? Internetbankieren? De belastingaangifte moet dringend gedaan worden. Allemaal financiële beslommeringen die uw aandacht verliezen.

U kunt ervoor kiezen iemand in de arm te nemen die uw financiële belangen behartigt. Dat kan een familielid zijn of een goede buur. Is dat geen optie? Een goed alternatief is onafhankelijke, professionele financiële zorgverlening.

BilancioBudget Beheer en beschermingsbewind

Over BilancioBudget

BilancioBudget is een landelijke organisatie voor onafhankelijke, financiële hulpverlening. Wij creëren (financiële) balans door de bevordering van goed rentmeesterschap.

Onze bewindvoerders/budgetbeheerders zijn gediplomeerd. Om een bepaald kwaliteitsniveau te kunnen garanderen is elke vestiging van BilancioBudget aangesloten bij Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI).

Voor zowel budgetbeheer als beschermingsbewind geldt dat het een combinatie van vak- en mensenkennis vereist. Bij BilancioBudget bent u verzekerd van een respectvolle, persoonlijke behandeling. Elk traject is uniek en wordt ook zo benaderd.

Fijn om te weten is dat bij ziekte of vakantie van uw bewindvoerder, collega’s uit de omliggende rayons de werkzaamheden eenvoudig kunnen overnemen.

 

Over Aise de Vries

Ik loop hard. Niet alleen over paden en lanen, maar ook voor mijn cliënten.

In het verleden heb ik als financieel expert gewerkt bij grote bankinstellingen. Hier heb ik relaties geadviseerd over hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen. Ik haal nu voldoening uit mijn werk als beschermingsbewindvoerder bij BilancioBudget. Voor mensen met dementie, verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten of mensen met problematische schulden. Kortom, de medemens die (tijdelijk) niet in staat is de eigen financiële zaken te regelen.

Mijn kernwaarden: wederzijds respect, discreet, deskundig, afspraak=afspraak. Vanuit deze gedachte zal ik er voor zorgen dat u (of uw cliënt) rust vindt en weer financieel in balans komt.

Wat kost het?

De tarieven voor beschermingsbewind zijn landelijk vastgelegd en worden elk jaar vanuit de overheid opnieuw bepaald. BilancioBudget heeft hier dus geen invloed op. Kunt u de kosten niet of slechts gedeeltelijk betalen? Dan is het voor beschermingsbewind in bepaalde gevallen mogelijk om bijzondere bijstand bij uw gemeente aan te vragen.

De kosten zijn te verdelen in eenmalige aanvangswerkzaamheden en een maandelijks terugkerende servicevergoeding. Bij aanvang is het kennismakingsgesprek gratis. De bewindvoerder regelt vervolgens alle formaliteiten voor de Rechtbank en voor instanties zoals bijvoorbeeld uw bank en de SVB. De bewindvoerder zorgt ook dat uw zorgtoeslag of PGB op de juiste rekening binnenkomt en indien van toepassing de aanvraag voor bijzondere bijstand in orde komt.

Sinds Aise mijn financiële zaken regelt, heb ik weer de rust om leuke dingen te doen.
Mevrouw Blank

AANBIEDING: 40% korting op de aanvangswerkzaamheden. Dat scheelt u ruim € 250!

Betrouwbaarheid

Leverbaar in