Kronenbrug Ondersteuning Bewindvoering & Levensexecuteur

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hoe kunnen wij u helpen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Kronenbrug Ondersteuning Bewindvoering & Levensexecuteur

Overweegt u om bewindvoering aan te vragen? Wilt u een levenstestament opstellen of uit laten voeren? Dorina van Beek helpt u verder. Namens Kronenbrug Ondersteuning treedt zij op als bewindvoerder en levensexecuteur. Dorina is deskundig en werkt snel en accuraat.

Bewindvoering; hulp bij geldzaken.

Bij bewindstelling zijn uw dagelijkse financiële zaken bij haar in goede handen. U krijgt een helder overzicht van de mogelijkheden. U kunt meekijken wanneer u maar wilt of iemand van uw naasten hiervoor machtigen.

U hoeft niet meer bang te zijn dat u een rekening kwijt raakt of vergeet te betalen. Een bewindvoerder voorkomt financieel misbruik. Ouderen die zelf het overzicht niet meer hebben zijn hier extra kwetsbaar voor. Wij zijn gespecialiseerd in bewindvoering voor en met ouderen. En regelen uw geldzaken op een inzichtelijke manier.

Als bewindvoerder staan wij onder controle van de rechtbank. Verdere informatie over bewindvoering en ons werk als bewindvoerder vindt u op onze website. Klik hier.

Levensexecuteur; regie houden als u zelf niet meer kunt beslissen.

Als levensexecuteur draagt Dorina zorg voor de uitvoering van uw levenswensen als u dit zelf niet meer kunt. Bijvoorbeeld wanneer u door een ongeval of dementie wilsonbekwaam wordt. Dit wordt vastgelegd in een levenstestament. Dit gaat vaak over huisvesting, financiële of medische zaken, maar kan bijvoorbeeld ook gaan om uw huisdier. Uw eigen wensen staan centraal. U kunt vastleggen wat u wilt. Daarnaast benoemt u een levensexecuteur. Deze gaat alles volgens uw wensen regelen wanneer u ‘wilsonbekwaam’ wordt.

U kunt vastleggen dat de levensexecuteur verantwoording aflegt aan een toezichthouder. U bepaalt zelf wie dat is. Dat kan familie zijn of een notaris. Verdere informatie over een levenstestament en ons werk als levensexecuteur vindt u op onze website. Klik hier.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk dat u zich prettig en vertrouwd voelt bij uw bewindvoerder en/of levensexecuteur.

Dorina komt daarom graag vrijblijvend bij u op gesprek. U kunt dan kennismaken en horen wat de mogelijkheden zijn. Daarna beslist u zelf over eventuele vervolgafspraken. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in op deze pagina en Dorina zal persoonlijk contact met u opnemen. Of bel Dorina via T. 06 12 08 12 18.

Kronenbrug Ondersteuning Bewindvoering & Levensexecuteur

Heeft u een vraag?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dorina ondersteunt met praktische adviezen. Ze houdt overzicht in ingewikkelde situaties. Ze heeft een warme persoonlijkheid en oog voor de mens. Haar drijfveer is om oplossingen te bieden waar u gelukkig van wordt.

Uw eerste gesprek met ons is gratis. Dorina van Beek komt hiervoor graag bij u thuis. Zij kan dan helder uiteenzetten welke ondersteuning passend voor u is. En wat Kronenbrug Ondersteuning hierin te bieden heeft.

Betrouwbaarheid

Leverbaar in