Logeren bij De Zorgcirkel

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Neem contact met mij op
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Logeren bij De Zorgcirkel

Heeft u tijdelijk meer verzorging nodig dan thuis geboden kan worden, maar heeft u géén indicatie voor verblijf in een verzorgingshuis? Dan is logeren bij De Zorgcirkel iets voor u. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het doormaken van een ziekte waardoor u tijdelijk niet thuis kan zijn en even wil aansterken. De Zorgcirkel biedt hiervoor appartementen aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Zorg dichtbij

U verblijft binnen de veilige omgeving van een woon-zorgcentrum met altijd alle professionele zorg dichtbij. Als u al een thuiszorgindicatie heeft, bieden wij u tijdens uw verblijf dezelfde zorg als thuis. Heeft u nog geen indicatie, maar heeft u tijdens uw verblijf of bij vertrek nog (na)zorg nodig, dan helpen wij u graag bij de aanvraag van een thuiszorgindicatie. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u de eventuele zorg en begeleiding natuurlijk ook bij ons afnemen tegen een particulier tarief.

Als u therapie nodig heeft: onze afdeling Revalideren & Behandelen beschikt over ervaren specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Zij werken samen met uw huisarts.

Logeeropvang met PGB WLZ Zorg

Woont u nog thuis en heeft u een indicatie met Verblijf vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) met een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kunt u ook gebruik maken van de logeeropvang in een van onze locaties. Deze opvang is bedoeld als tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld ter ontlasting van uw mantelzorger. U kunt deze logeeropvang aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ons bemiddelingsbureau is u daarbij graag behulpzaam.

Hoe werkt het

U kunt zich aanmelden voor logeren bij De Zorgcirkel via het aanmeldformulier op deze website. Wij nemen sturen uw gegevens door naar ons Bemiddelingsbureau. De consulent van ons Bemiddelingsbureau zal contact met u opnemen voor de vervolgafspraken. De tarieven vindt u onder het kopje praktische informatie op deze pagina.

Logeren bij De Zorgcirkel

Maaltijden

Misschien interessant voor u

Hulp bij huishouden

Misschien interessant voor u