Pa-Ma Particuliere Mantelzorg

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier Pa-Ma Particuliere Mantelzorg
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Pa-Ma Particuliere Mantelzorg

Wat doen we?

Wij bieden ondersteuning “op maat” bij ouderen met mantelzorgtaken. Denk aan hulp bij ontslag uit het ziekenhuis, bezoek aan huis voor gezelschap of een praatje, samen activiteiten ondernemen (hobby’s, markt-bezoek, huisdierverzorging) of een gezonde maaltijd bereiden en nuttigen. Het gaat om taken die de mantelzorger (tijdelijk) niet kan uitvoeren.

Tevens bieden wij acute hulp. Bijvoorbeeld als u bent gevallen of als uw mantelzorger plotseling uitvalt en er direct vervangende mantelzorg nodig is. Dan is het een geruststelling als er snel extra ondersteuning bij u kan zijn.

Voor wie?

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen maar heeft hierbij hulp nodig. U wilt of kunt niet altijd een beroep op uw naasten doen. Of u bent mantelzorger met daarnaast een druk eigen leven. In dat geval kunnen wij de zorgtaak verlichten door mantelzorgtaken over te nemen. Met onze service ondersteunen wij u. U bepaalt zelf hoeveel uur per week en voor welke taken u onze hulp inschakelt. Pa-Ma Particuliere Mantelzorg biedt een passende oplossing met behoud van eigen regie.

Hoe werkt het?

Na het versturen van het contactformulier op deze pagina nemen wij contact met u op. Wij maken vervolgens een afspraak bij u thuis. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek met u en/of uw mantelzorger brengen wij uw specifieke wensen in kaart. Daarna kunnen wij op zoek naar een of meerdere vaste zorgverleners. Zodra wij iemand hebben gevonden die aan uw wensen voldoet regelen wij een kennismakingsgesprek. Als dit naar tevredenheid van beide partijen is verlopen verzorgen wij de contracten. Daarna factureren wij maandelijks de afgenomen uren. Ook zullen wij regelmatig met u evalueren hoe het verloopt en of er nog aan uw wensen wordt voldaan.

Pa-Ma Particuliere Mantelzorg bemiddelt in de koppeling en begeleidt u en de particuliere mantelzorger gedurende het hele traject en factureert de gewerkte uren.

Pa-Ma Particuliere Mantelzorg

Wie zijn wij?

Wij zijn Marinka Terpoorten en Paula Vonk. Wij zijn beiden werkzaam als fysiotherapeut in de ouderenzorg en merken vrijwel dagelijks dat mantelzorgtaken flink zijn toegenomen. Cliënten moeten steeds eerder met ontslag naar huis en mensen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Er wordt een groter beroep gedaan op mantelzorgers (kinderen, familie, kennissen, buren).

Ook uit eigen ervaring als mantelzorger weten wij hoe moeilijk het is om naast een gezin en baan voldoende tijd en energie te vinden om alle ballen hoog te houden. Hieruit is ons plan voortgevloeid.

 

Waar kunt u aan denken?

Voor praktische hulp en ondersteuning basis:

  • Samen boodschappen doen, winkelen, wandelen of fietsen
  • Samen naar theater, museum of een ander uitje
  • Koken en/of maaltijdvoorziening verzorgen
  • Begeleiding en/of vervoer naar afspraken (ziekenhuis, huisarts, familie etc)
  • Plannen van dagelijkse activiteiten
  • Doen van spelletjes
  • Klussen in en rond de woning
  • Alle overige praktische hulp en ondersteuning die gewenst is

Voor praktische hulp en ondersteuning intensief:

Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met afasie, Parkinson of dementie

  • Intensieve begeleiding
  • Structureren dagritme

Beschikbaar in

Betrouwbaarheid