Particuliere thuiszorg & begeleiding

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Neem contact met mij op
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

Particuliere thuiszorg & begeleiding

Zorg thuis

Wanneer mensen kwetsbaarder worden is de eigen vertrouwde omgeving vaak een belangrijke houvast. Het is immers prettig bekenden in de buurt te hebben en routines te behouden.

De Zorgcirkel levert verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie als hier behoefte aan is. Onze wijkverpleegkundigen werken samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, casemanagers (dementie) en uw sociale netwerk. Bij de zorg betrekken we zoveel als mogelijk mensen uit uw sociale omgeving. Wij noemen dat reisgezelschap.

Uw wijkverpleegkundige
De wijkverpleegkundige is uw aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u met uw vragen terecht. Hij of zij coördineert de zorg en staat u ook bij voor begeleiding en advies over wonen, welzijn, services, behandeling en preventie.

Particuliere thuiszorg

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een indicatie of wanneer u een uitbreiding op uw bestaande pakket wenst dan kunt u gebruik maken van onze particuliere zorg thuis. In een persoonlijk gesprek met de wijkverpleegkundige bespreekt u uw wensen op het gebied van zorg, ondersteuning en preventie.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden voor particuliere thuiszorg & begeleiding via het aanmeldformulier op deze website. Wij sturen uw gegevens door naar de wijkverpleegkundige in uw wijk, buurt of gemeente. De wijkverpleegkundige zal contact met u opnemen voor de vervolgafspraken. De tarieven vindt u onder het kopje praktische informatie op deze pagina.

Particuliere thuiszorg & begeleiding

Wij leveren thuiszorg in de volgende regio's:

Personenalarmering

Misschien interessant voor u