Slider logo rijdende opticien.png

De opticien bij u thuis

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

De Rijdende Opticien
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

De opticien bij u thuis

De Rijdende Opticien; net zo professioneel als de reguliere opticien

Als u niet de deur uit kunt of wilt om naar de opticien te gaan, komt De Rijdende Opticien bij u aan huis of in uw woonzorgcentrum. Als opticien aan huis ben ik niet duurder dan de 'gewone' opticien en beschik over een uitgebreid assortiment brillen met kwaliteitsmonturen.

Hoe werkt het?

Ik lever een totaalproduct waaronder:

  • Bezoek aan huis met een oogmeting
  • Aanmeten van de bril en keuze van het montuur
  • Afleveren en afstellen van de bril bij u thuis

Alvorens een afspraak te maken breng ik in beeld of de inschatting is dat u met een opticien geholpen bent of dat u beter een ander soort specialist kunt raadplegen.

Bij het bezoek breng ik een ruime collectie monturen mee geprijsd vanaf € 75,-. Het 1e bezoek en de oogmeting zijn kosteloos en vrijblijvend. De prijs van glazen is afhankelijk van het soort glas en de sterkte. Een bestelde bril is na ongeveer 3 weken gereed en ik kom de bril zelf afleveren en afstellen bij u.

U kunt betalen per pin en met de factuur kunt uzelf uw declaraties doen bij uw zorgverzekeraar. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

De opticien bij u thuis

David van Deudekom

Meer dan 20 jaar geleden was ik één van de eerste opticiens aan huis. Inmiddels heb ik veel kennis opgebouwd in het vak, maar ook met klanten in de thuissituatie.

Ik communiceer duidelijk en ben geduldig. Ik neem altijd ruim de tijd voor u.

Minder moe door beter zicht

Slecht zicht betekent simpelweg dat u minder ziet. Denk aan wat u nu misschien mist! De wereld ziet er straks wellicht weer veel helderder uit. Bovendien wordt u ook minder snel moe als u scherp ziet. Twijfel niet: bel mij op

06 508 40 766

als u slechter ziet dan voorheen!

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons via het telefoonnummer of via het contactformulier op deze pagina.

De Rijdende Opticien levert in heel Noord-Holland

“David is professioneel, vriendelijk en geduldig. De bewoners van ons zorgcentrum hoeven de deur niet uit. Dat is ook niet altijd mogelijk. Dan is het prettig dat De Rijdende Opticien langs kan komen.”

Onze voordelen