Foobot-in-situ05HD.jpg

O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier O2Health
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

O2Health is een jong dynamisch bedrijf uit Heerhugowaard en is gespecialiseerd in het optimaliseren van de luchtkwaliteit in uw woonomgeving. De technologieën die worden gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.

In het bijzonder zijn de producten en diensten van O2HEALTH van groot belang voor mensen:

  • Met een verminderde weerstand
  • Met (chronische) longaandoeningen zoals astma en COPD
  • Die thuisbeademing gebruiken
  • Met (chronische) allergische huidaandoeningen
  • Met allergieën voor stof en huisdieren
  • Met hooikoorts en andere pollenallergie

Gezonde lucht resulteert in vermindering van klachten aan de luchtwegen, minder huidklachten die gerelateerd zijn aan allergieën, beter slapen en meer uitgerust wakker worden en, over het algemeen, een prettigere leefomgeving.

Hoe werkt het?

O2HEALTH voert een inventarisatie uit van uw huidige situatie en wensen. Op basis van deze inventarisatie wordt een advies gegeven over apparatuur om uw luchtkwaliteit te meten en/of deze te verbeteren. Vul hiervoor contactformulier in op deze pagina. 

Het voorstel omvat ook de financiële opties die O2HEALTH u te bieden heeft:

  • Koop; het product is in uw eigen bezit.
  • Huur; wanneer u luchtzuivering nodig heeft voor een kortere periode.
  • Lease; maandelijkse abonnement voor het gebruik van onze producten/diensten.
  • All-inclusive service; uw luchtkwaliteit komt dan volledig in beheer bij O2Health (zelfs 24-uurs diensten mogelijk)

 

O2HEALTH Luchtmeting & -zuivering

Foobot

Foobot is een indoor luchtkwaliteit monitor. Hij detecteert onzichtbare en geurloze deeltjes in de lucht.

Is de luchtkwaliteit uitstekend of goed, dan toont de App een blauw meetscherm. Is de luchtkwaliteit matig of slecht, dan toont de App een oranje meetscherm.

Luchtkwaliteitsniveaus kunnen weergegeven worden van volledig blauw (uitstekend) tot volledig oranje (slecht). Je kunt de helderheid van de verlichting overigens aanpassen of op bepaalde tijdstippen uitschakelen. Je kunt in de App ook de historie terugkijken, zowel voor de algehele luchtkwaliteit als de afzonderlijke waarden.

Atomotube Plus

Atomotube Plus is een draagbaar apparaat dat de kwaliteit en veiligheid van de lucht die u inademt bewaakt.

Het meet real-time luchtvervuiling veroorzaakt door schadelijke gassen en een breed scala aan vluchtige organische stoffen zoals aceton, methanol, tolueen, xyleen en formaldehyde. Het meet ook de atmosferische druk, temperatuur en luchtvochtigheid.

Atomotube Plus controleert constant de lucht om u heen en waarschuwt u onmiddellijk via een mobiele app wanneer de lucht niet veilig is.

Wynd

Wynd is een draagbare persoonlijke luchtreiniger die een luchtbel creëert van schone lucht om je heen door stof, allergenen, rook en vervuiling uit de lucht te verwijderen. Het vangt deeltjes zo klein als 0,3um.

De Wynd Essential is klein genoeg om in uw tas te passen, maar krachtig genoeg om uw persoonlijke ruimte van pollen, rook, stof, schimmels en ziektekiemen te reinigen met behulp van het medische filter.

 

LIFAAir

LIFAAir is een stijlvolle luchtreiniger die perfect past in ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers enz. Combinatie van HEPA-filters en geïmpregneerde actieve kool bieden een enorme zuiveringscapaciteit.

Soepele controle: Geen knoppen nodig, de luchtreiniger is simpel te bedienen door aanraking.

O2HEALTH levert in heel Noord-Holland

Onze voordelen