Tandprothetische praktijk de Wit

Gebitsprothese aan huis gemaakt!

Helaas is niet iedereen in staat om zomaar even binnen te lopen op één van de drie locaties van Tandprothetische praktijk de Wit in Amsterdam- Noord of Purmerend."Voor die mensen is onze zorgservice aan huis natuurlijk een uitkomst.

Eddy Dorenbos  komt bij de mensen thuis als ze problemen hebben met hun kunstgebit of klikprothese. Een service die gericht is op mensen die slecht ter been zijn die langer zelfstandig thuis moeten wonen of in woonzorgcentra verblijven.

Samen met drie collega's maakt hij met veel precisie kunstgebitten en klikprotheses. Mocht er een ongelukje met het kunstgebit gebeuren of de prothese pas niet meer goed in de mond dan staan hij en zijn drie collega's meteen klaar.

Binnen een uur verrichten wij een reparatie, niets is zo vervelend dan je kunstgebit of prothese lang te moeten missen.

Soms moet een kunstgebit of prothese even mee naar de praktijk om een reparatie te kunnen uitvoeren. Ook voor rebassing, het opvullen van het kunstgebit als de kaak wat geslonken is, geldt dat. Maar wordt nog dezelfde dag terug gebracht bij de klant.

 

informatie of advies?

contact

Onze vestigingen

Purmerend, Looiersplein 1
Wie ben ik?

Eddy Dorenbos (55) komt bij de mensen thuis langs als ze problemen hebben met hun kunstgebit of klikprothese. Hij werkt al jaren bij Tandprothetische praktijk de Wit aan het Purmerplein in Amsterdam Noord.

Eddy Dorenbos krijgt goed reacties van zijn klanten. "ik heb laatst iemand geholpen die een beroerte heeft gehad en niet meer uit bed kon komen. Zijn prothese was helemaal op. Ontzettend prettig om op deze manier toch een goed passend gebit te kunnen maken."

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?