Zintouch_1.jpg

Aanbieding Zorgcirkel Services

Aanbieding mobiele personenalarmering

Tijdens de Eropuit Dag van Medipoint in de Medipoint Winkel in Purmerend op 17 mei 2019 heeft Zorgcirkel Services een speciale aanbieding voor mobiele personenalarmering, zodat u er ook veilig op uit kunt gaan.

Zorgcirkel mobiele personenalarmering is voor mensen die zowel binnen- als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. U kunt hiermee veilig zelf uw boodschappen doen, fietsen of wandelen en onmiddellijk hulp inroepen als dat nodig is. Voor u én uw familieleden of mantelzorgers een gerust gevoel.

Het zeer compacte mobiele alarmeringsapparaat van Zintouch heeft een contactknop, waarmee u in geval van nood altijd en overal contact kunt opnemen met familie of mantelzorgers die de opvolging verzorgen. Wij noemen dit het Family & Friends abonnement. Voor meer informatie over mobiele personenalarmering en de kosten klik hier.

Actieaanbieding Zorgcirkel Services

Voor bezoekers van de Eropuit Dag op 17 mei 2019 en Cirkelpashouders bieden wij de eerste maand van het abonnement mobiele personenalarmering Family & Friends gratis aan. Deze actie loopt van 17 mei 2019 tot en met 31 mei 2019. U kunt deelenemen aan deze actie door het invullen van het aanmeldformulier onderaan op deze pagina. Of stuur een mail met vermelding van uw naam, adresgegevens en telefoonummer naar services@zorgcirkel.com. Vermeld in het onderwerp van de mail de actiecode 'Medipoint Er Op Uit Dag 2019'

Medipoint Winkel Purmerend

Waterlandplein 5

1441 RP Purmerend

T. 088 102 0100

 

Volg Zorgcirkel Services via onze website. U kunt ons bereiken op werkdagen via T. 088 55 99 500 of via Email: services@zorgcirkel.com

 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Actie aanbieding mobiele personenalarmering Medipoint Eropuit Dag 2019
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..