CSI Slider.jpg

Personenalarmering met vergoeding

CSI Service is een landelijke aanbieder en installateur van personenalarmering en toegang tot de woning. CSI Service kan u als cliënt van De Zorgcirkel begeleiden bij het aanvragen van een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Druk op de link voor meer informatie over CSI Service

Waarom personenalarmering?

Thuis gebeuren de meeste ongelukken en loopt u meer kans om overvallen te worden dan op straat. Thuis gaat nu eenmaal meer mis. Als u alleen woont of vaak alleen thuis bent, is er dus niemand in de buurt die u kan helpen. Met een personenalarm dat is aangesloten op een alarmcentrale zult u uw veiligheid dan ook aanzienlijk vergroten. Dat begrijpen wij bij CSI Service als geen ander.

Hoe vraagt u een vergoeding bij uw zorgverzekeraar aan?

Veilig hoeft niet duur te zijn. Juist vanwege de hoge eisen die wij aan onze persoonsalarmering apparatuur stellen is CSI Service al 15 jaar de vertrouwde partner van vrijwel alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het aanvragen van een vergoeding, ongeacht waar u verzekerd bent. Vraag een alarm aan bij CSI Service en ontdek welk financieel voordeel voor u mogelijk is.

Hoe werkt het?
  • Wanneer vandaag aangevraagd kan de personenalarmering binnen 2 dagen geïnstalleerd zijn;
  • Wanneer u niet beschikt over een vaste telefoonlijn krijgt u een alarmtoestel met een GSM-kaart. Hier zijn meerkosten aan verbonden;
  • Uw aanvraag kunnen wij digitaal verwerken, maar ook telefonisch of per post;
  • Veilig zijn en ook heel smaakvol? Kies dan voor onze fraaie collierzender;
  • Onze monteur geeft u een duidelijke instructie bij het plaatsen van het personenalarm;
  • Bestellen? Ga dan naar het online bestelformulier op deze pagina.
Toegang tot de woning

Wanneer u zelfstandig woont en u gebruik maakt van personenalarmering met opvolging door de Thuiszorg, dan is een sleutelkluis met code verplicht. Het is voordelig om de kluis en het personenalarm op dezelfde dag te laten plaatsen zodat u maar 1x voorrijkosten betaalt. Lees meer over de keuze uit de sleutelkluizen onderaan op deze pagina.

 

Ga direct naar het online bestelformulier

Vrijblijvende aanvraag

In welke plaatsen leveren wij

WDTM Ketenkeurmerk & CSI

CSI Service is in bezit van dit ketenkeurmerk. Het WDTM ketenkeurmerk speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare betaalbare producten en diensten. Hierdoor zijn consumenten en ketenpartners ervan verzekerd dat ze met betrouwbare dienstverleners te maken hebben.