Bilancio slider.jpg

BilancioBudget beheer en beschermingsbewind

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Hoe kunnen wij u helpen?

BilancioBudget beheer en beschermingsbewind

Er komt een fase in uw leven dat het steeds moeilijker wordt om uw financiele zaken te regelen. U vergeet (weer) een acceptgiro op de bus te doen. De belastingaangifte moet dringend gedaan worden. Heeft u nu wel of niet uw kleinkind een zakcentje gegeven? Staat uw spaargeld nog veilig bij de bank? Financiële beslommeringen die u meer en meer moeite kosten.

In dat geval kunt u ervoor kiezen om iemand in de armen te nemen die uw financiële belangen behartigd. Dat kan een familielid zijn of bijvoorbeeld een goede buur. Een goed alternatief is onafhankelijke, professionele financiële hulpverlening.

Bij BilancioBudget budgetbeheer kiest u op vrijwillige basis om de persoonlijke financiën te laten verzorgen door een deskundige en vertrouwde budgetbeheerder. Beschermingsbewind is voor mensen die vanwege fysieke of mentale gesteldheid de financiën niet zelf kunnen regelen. Het is vooral bedoeld als bescherming tegen anderen die misbruik van de situatie kunnen maken. Ter verdere bescherming wordt een verzoek om bewindvoering bij de kantonrechter ingediend.

Wat kost het?

De tarieven voor beschermingsbewind zijn landelijk vastgelegd en worden elk jaar vanuit de overheid opnieuw bepaald. BilancioBudget heeft hier dus geen invloed op, maar heeft wel de mogelijkheid om minder te rekenen dan landelijk vastgelegd. Kunt u de kosten niet of slechts gedeeltelijk betalen? Dan is het voor beschermingsbewind mogelijk om bijzondere bijstand aan te vragen. Uw bewindvoerder helpt u daarbij.

Cirkelpashouders krijgen 40% korting op de aanvangswerkzaamheden.

BilancioBudget beheer en beschermingsbewind

Over BilancioBudget

BilancioBudget is een landelijke organisatie voor onafhankelijke, financiële hulpverlening. Wij creëren (financiële) balans door de bevordering van goed rentmeesterschap.

Onze bewindvoerders/budgetbeheerders zijn allen gediplomeerd. Om een bepaald kwaliteitsniveau te kunnen garanderen is elke vestiging van BilancioBudget aangesloten bij een branchevereniging. Voor zowel budgetbeheer als beschermingsbewind geldt dat het een combinatie van vak- en mensenkennis vereist. Bij BilancioBudget bent u verzekerd van een respectvolle, persoonlijke behandeling. Elk traject is uniek en wordt ook zo benaderd.

Aise de Vries gaat graag met u in gesprek.

 

Sinds Aise mijn financiele zaken regelt, heb ik weer de rust om leuke dingen te doen.
Meneer De Vries

Betrouwbaarheid

Leverbaar in