Handen.jpg

Ouderensupport

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contact formulier Kappa Helpt

Ouderensupport

Wat doet Ouderensupport?

Er wordt naar gestreefd om de oudere generatie zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Zonder hulp is dit voor sommigen een lastige opgave. Ook familie, vrienden en familie zijn niet (altijd) in de gelegenheid om de nodige en gewenste tijd en aandacht aan ouderen te besteden.

Ouderensupport van Chantal Scherpenhuijzen is er voor ouderen die hulp wensen en nodig hebben op organisatorisch gebied. De diensten van Ouderensupport zijn in drie categorieën te verdelen, waarbij u bepaalt wanneer, hoe vaak en welke diensten van Ouderensupport worden ingeschakeld. Deze categorieën zijn:

  1. Support op aanvraag.
  2. Hulp bij langdurige ziekte, dementie of het vastleggen van alles wat er loopt op financieel en administratief gebied.
  3. Hulp na overlijden van uw partner.

Omdat ik er voor ú ben, staan uw wensen centraal. Ouderensupport biedt volledig maatwerk en stemt haar diensten af op de door u aangegeven wensen. Deze kunnen uiteraard altijd weer worden aangepast. Daarnaast is het belangrijk dat u een prettig en vertrouwd contact heeft. Door een vast vertrouwenspersoon hoeft u ook niet elke keer weer te wennen aan een nieuw gezicht.

Hoe werkt het?

Heeft u een vraag en wilt u contact met mij opnemen ? Vul dan het contactformulier in op deze pagina.

Ik maak altijd een eerste, vrijblijvende kennismakingsafspraak met u. Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten en vindt, indien gewenst, plaats bij u thuis. Na deze wederzijdse kennismaking en uitleg over mijn werkwijze, worden uw wensen in kaart gebracht en vastgelegd. Vervolgens wordt aangegeven wat Ouderensupport daarin voor u kan betekenen. Indien u het prettig vindt, dan is het geen probleem om een familielid, vriend(in) of kennis bij het gesprek aanwezig te laten zijn. Ik kan me goed voorstellen dat u samen wilt overleggen alvorens u besluit om van de diensten van Ouderensupport gebruik te maken.

Wat kost het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek inventariseer ik samen met u waarmee ik u van dienst kan zijn. Vervolgens bespreken we samen wanneer en hoe vaak u van deze diensten gebruik wilt maken. Aan de hand van deze inventarisatie maak ik voor u een offerte zodat u vooraf weet wat voor u de kosten zijn.

Als u gebruik wilt maken van regelmatige, terugkerende diensten, dan is het voor u wellicht interessant om een abonnement af te sluiten.

Ouderensupport

Chantal Scherpenhuijzen van Ouderensupport

Chantal Scherpenhuijzen is met Ouderensupport gestart om mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en de mantelzorger te vervangen wanneer die niet in de gelegenheid zijn om de gewenste tijd en aandacht aan hun naasten te besteden.

Juist voor de oudere generatie fungeer ik als vertrouwenspersoon, iemand die kan ondersteunen, begeleiden en van advies kan dienen. Ik heb jarenlang als relatiebeheerder in de financiële dienstverlening gewerkt. Daarna heb ik lange tijd als gespecialiseerd scheidingsadviseur en – mediator mensen begeleid bij het afhandelen van hun scheiding (zowel op financieel, juridisch als fiscaal gebied). Mijn interesse ligt vooral in het adviseren, ondersteunen en begeleiden van mijn medemens waar en voor zover mogelijk.

Nog in te vullen: Quote van een tevreden cliënt

Ouderensupport levert haar diensten in:

Betrouwbaarheid

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?