WonenPlus Ondersteuning door vrijwilligers

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Contactformulier Wonen Plus
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

WonenPlus Ondersteuning door vrijwilligers

Wie zijn we?

RSWP is er omdat wij mensen willen helpen. We willen ervoor zorgen dat kwetsbare thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op “meedoen” en “iedereen doet ertoe”. Deze ondersteuning moet niet vanuit ons komen maar uit de directe woonomgeving van mensen die naar elkaar om kijken en er voor elkaar willen zijn. Dat willen wij mogelijk maken. Wij geloven in een samenleving waarin mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. Met RSWP zetten we ons in om dat te realiseren. Dit doen wij met een groot team van enthousiaste professionele vrijwilligers en actieve burger(netwerken) die ondersteund worden door consulenten.

Wat doen we?

  • WonenPlus: praktische dienstverlening in en om het huis en persoonlijke ondersteuning
  • Mantelzorgondersteuning
  • Activiteiten en ontmoetingsbijeenkomsten
  • Inspelen op dat waar behoefte/vraag aan is op de lokale situatie

Aanbieden van vrijwilligerswerk

Hoe werkt het?

Voor meer informatie en aanmelden van praktische dienstverlening, persoonlijke ondersteuning, mantelzorgondersteuning of activiteiten of aanmelden als vrijwilliger neem contact op met het servicepunt WonenPlus in uw woonplaats of vul het contactformulier in op deze pagina.Een overzicht van de servicepunten vindt u op www.rswp.eu

Wat kost het?

Voor WonenPlus dienstverlening (praktische diensten en persoonlijke ondersteuning) kost een abonnement € 5,00 per maand. De meeste woningbouwverenigingen bieden hun huurders een abonnement met korting aan. U betaalt dan € 2,50 per maand voor het abonnement. Is uw inkomen lager dan de bijstandsgrens, dan is uw abonnement gratis. Er wordt bij de berekening van de kosten uitgegaan van de bijstandsnorm van uw gemeente. Het servicepunt WonenPlus kan u precies vertellen welke woningbouwvereniging bijdraagt.

WonenPlus Ondersteuning door vrijwilligers

De vrijwilligers van WonenPlus zijn altijd zo aardig. Zowel door de telefoon als bij het afleveren van mijn boodschappen.

WonenPlus is aanwezig in:

Betrouwbaarheid