De Amberhof

In De Amberhof wonen mensen met dementie in kleine groepen in een huiselijke, herkenbare omgeving.

Om het leven zo ‘gewoon’ mogelijk te laten zijn, doen de bewoners zelf allerlei huishoudelijke taken, zoals koken, boodschappen doen, wassen en dergelijke. Wij stimuleren hen hierbij zoveel mogelijk te doen wat zij nog kúnnen. De begeleiding is in handen van een vast team medewerkers, aangevuld met mantelzorgers en vrijwilligers. Het zijn echter de bewoners die het ritme van de dag bepalen. De locatie ​ligt dichtbij een bushalte en nabij een winkelcentrum.

​Zorg & Behandeling
In De Amberhof zijn kamers gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie voor kleinschalig wonen. Men kan terugvallen op de volgende behandelmogelijkheden: specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en een diëtiste. 

Wonen 
In De Amberhof leveren wij complexe zorg aan 24 bewoners met dementie. Alle bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer met een gemeenschappelijke woonkamer. Daar bootsen wij zoveel mogelijk het vertrouwde leven van alledag na.

​Voorzieningen
Er is een receptie, seniorenrestaurant, coffee corner/café, terras, een open en een besloten tuin, een winkeltje, een kapper, pedicure, geestelijke verzorging en er worden veel activiteiten georganiseerd.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik voor de folder De Amberhof.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

De Loet 1
1851 CR Heiloo
 088 5591200

 

Faciliteiten:
Receptie
Tuin
Seniorenrestaurant
Terras
Kapper
Pedicure
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Overig:
Wonen met dementie
Heiloo
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..