WEB Westerhout Wijnand Van Den Hoek 10 (1)

Behandelingen

Ouder worden of het ervaren van beperkingen kan diverse veranderingen in uw leven brengen. Het leren omgaan hiermee en het behouden van de zinvolle bezigheden in het leven is van wezenlijk belang.

U wilt zo gezond en fit mogelijk blijven en vertrouwen hebben in uw toekomst. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Binnen de behandeling gaat het om wie u bent en wat u wilt betekenen. We vinden het belangrijk dat u uw verhaal kwijt kunt, dat u zich gehoord voelt en dat u op ons kunt rekenen.

Dit laten we zien door samen met u en uw naasten te werken aan uw persoonlijke doelen. Daarbij zoeken we altijd de afstemming met u, uw naasten en andere betrokken zorgverleners op, kijkend naar mogelijkheden om in uw eigen omgeving een waardevol leven te leiden.

Verwijzing & kosten

Voor de meeste behandelingen heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. In sommige gevallen raden we dit wel aan. Bijvoorbeeld wanneer u de kosten vergoed kunt krijgen vanuit uw (aanvullende) ziektekostenverzekering. Houd hierbij wel rekening met uw eigen risico. Bekijk de polisvoorwaarden van uw verzekering. Onze tarieflijst vindt u onderaan deze pagina als download. 

Afspraken & betaling

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Wilt u een afspraak annuleren? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Niet van niet op tijd vastgelegde afspraken kunnen bij u in rekening worden gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering.

Declaraties van de behandelingen worden direct bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht. U maakt gebruik van een afwikkelingspolis van de datum waarop u onvoldoende verzekerd bent, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van declaraties. Kijk daarom goed uw polisvoorwaarden na. Mocht u van verzekering veranderen, geef dit dan door aan het Afsprakenbureau via telefoonnummer 088- 55 99 100.

Contactgegevens

Wij komen bij u thuis langs of werken vanuit diverse locaties van De Zorgcirkel, ook bij u in de regio. Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een behandeling aanvragen? Neem contact met ons op via: 

T: 088 - 55 99 100
E: behandelsecretariaatafspraken@zorgcirkel.nl

Downloads

Klik op de onderstaande buttons om de bestanden te downloaden in pdf. 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!