Personen_alarmering.jpg

Personenalarmering

Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is personenalarmering een goede oplossing voor u. U kunt bij noodsituaties op uw mobiele alarmknop drukken, welke u om uw pols of hals draagt. Met één druk op de knop staat u rechtstreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie.

Personenalarmering aanvragen

Direct aanvragen
Hoe werkt het?

Er zijn twee vormen alarmopvolging:

  • Professionele alarmopvolging: Overal in huis direct hulp inroepen. Met één druk op de alarmknop heeft u contact met een verpleegkundige van De Zorgcentrale. Bij nood komt een zorgprofessional van De Zorgcirkel naar uw huis. Let op: dit kan vanaf 1 januari 2022 alleen als u ook wijkverpleging van De Zorgcirkel ontvangt.
  • Sociale alarmopvolging: Binnen- en buitenshuis direct hulp inroepen. Wanneer u op de alarmknop drukt worden uw persoonlijke contactpersonen verwittigd. Dit kan naar keuze via een directe verbinding ofwel via een verpleegkundige van de Zorgcentrale.

Voor meer informatie over personenalarmering met professionele of sociale opvolging kunt u hier de website van Zinnovators bezoeken.

Voor het afnemen van professionele alarmering gelden Algemene voorwaarden.

Stopzetten of wijzigen van gegevens van uw personenalarmering

Wanneer u niet langer gebruik wilt maken van personenalarmering, wanneer uw adres wijzigt of wanneer u de code van uw sleutelkluisje wijzigt, is het van belang dat u dit zo snel mogelijk doorgeeft.

Heeft u personenalarmering afgesloten vóór 1 maart 2022? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via tel: 088 55 99 500​ of mail naar klantenservice.collectief@zorgcirkel.nl.

Heeft u personenalarmering afgesloten na 1 maart 2022? Bel of mail dan naar de klantenservice van Zinnovators via tel: +31 (0) 30 31 00 421 of support@zinnovators.nl. De wijzigingen worden dan automatisch ook bekend bij De Zorgcirkel.

Personenalarmering nu aanvragen

Direct aanvragen