Beoordelingen

Ervaringen

Om een beeld te geven van de ervaringen van onze cliënten, maken wij gebruik van ZorgkaartNederland, de grootste onafhankelijke ervaringssite in de zorg. Hier kunnen cliënten een waardering achterlaten per locatie of thuiszorgregio. Hun waardering laat zien hoe zij ons beoordelen. Dit helpt anderen te kiezen voor een zorgaanbieder die bij hen past.

Mijn echtgenoot is voor een kortdurende revalidatie opgenomen in Novawhere, afd. De Kade. Hij is daar heel erg liefdevol verzorgd door de verpleegkundigen, verzorgenden en huiskamerassistentes. Ik zag steeds een lach op zijn gezicht komen, als zij hem hun liefdevolle aandacht gaven, dan kwam ook meteen weer de charmeur in hem naar boven en ging hij grapjes met hen maken. Dank allemaal voor jullie liefdevolle aandacht!
Over Zorgcirkel Novawhere, Purmerend 22 november 2022
Onze vader zit hier inmiddels helemaal op zijn plek, en krijgt alle zorg en aandacht die hij verdient.
over De Amberhof, Heiloo 16 november, 2022
Een heel fijn huis voor mijn vader, ingericht in scheepvaart-stijl. Lieve aandachtige verzorgers. Mooie omgeving vlakbij zee.
over Zorgcirkel Prins Hendrik, Egmond aan Zee 3 augustus 2022
Mijn vader zit sinds 2 maanden in de verzorging en alles is goed verzorgd. Mooie ruime kamer met slaapkamer en badkamer, perfecte ruimte. De zorg is goed, zowel door de zorgmedewerkers als door de gastvrouwen/-heren. De maaltijden lekker uit eigen keuken (hier hebben ze nog een eigen keuken waar de maaltijden worden bereid) Gezellige leuke lieve mensen, dus al met al zeer tevreden.
over Zorgcirkel Torenerf 25 juli 2022
Ik ben tevreden over de medicijnen controleren, de aandacht, een persoonlijk praatje, de deskundig. Ik ben zeer tevreden.
over Zorgcirkel Thuiszorg, regio Volendam 21 november 2021
Een perfecte locatie. Prima verpleging: niets op aan te merken. Veel aandacht voor de bewoner. Mijn man woont daar, vanwege dementie.
over Zorgcirkel Jonkerhof, Landsmeer 17 januari 2021

Wilt u ook een ervaring delen?

Klik op de onderstaande button en kies uw Zorgcirkel-locatie of thuiszorgregio.

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!