Dagbesteding_Eilandspolder_20.jpg

Dagbesteding

Op onze ontmoetingsplekken kunt u gezellig uw dag doorbrengen en meedoen met activiteiten, onder begeleiding van deskundige medewerkers. We hebben diverse ontmoetingsplekken waar wij dagbesteding aanbieden. 

Op onze ontmoetingsplekken bieden wij u ontspanning, gezelschap, hulp en uitdaging. Hier kunt u één of meerdere dagen in de week deelnemen aan de dagactiviteiten, zoals wandelen, koken, creatief bezig zijn, boodschappen doen, muziek luisteren en het spelen van een geheugenspel. Maar ook gewoon lekker kletsen of als toeschouwer aanwezig zijn. Onder begeleiding van professionele medewerkers met kennis van geheugenproblemen, die inspelen op de zorg die u nodig heeft.


Zorg & aandacht

Bij De Zorgcirkel staan we voor professionele zorg en liefdevolle aandacht. Met elke bezoeker wordt een zorgplan opgesteld. Hierbij kijken we naar uw wensen en behoeften. Wij hechten groot belang aan contact maken met anderen en samen plezier maken. Hiermee helpen wij u eenzaamheid te voorkomen en stimuleren wij u om uw zelfstandigheid te behouden. Zodat u zo lang als mogelijk thuis kunt blijven wonen én dit met plezier blijft doen.


Voor wie?

De ontmoetingsplekken zijn voor mensen met geheugenproblemen en/of lichamelijke klachten. Om hier gebruik van te maken dient u een indicatie voor dagbesteding te hebben. Deze kunt u opvragen bij uw gemeente.


Vervoer & kosten

Heeft u een indicatie voor dagbesteding van uw gemeente? Dan komt u in aanmerking voor onze ontmoetingsplekken. In overleg met u regelen wij uw vervoer van en naar huis. Dit kost u in principe niets. 

De broodlunch en georganiseerde activiteiten zijn inclusief. Bezoekt u bijvoorbeeld een kapper, wilt u iets kopen in een winkel of bestelt u een drankje in de brasserie, dan dient u dit zelf te betalen.


Welke ontmoetingsplek past bij u?

Er zijn verschillende ontmoetingsplekken in onze regio’s. Hieronder vindt u een compleet overzicht. Bij alle locaties kunt u uw unieke zelf zijn. Welke spreekt u het meest aan? U bent van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen. Maak een afspraak met de locatie van uw keuze door te bellen naar de klantenservice 088 55 99 500.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!