Dagbesteding_Hoefblad_22 korter.jpg
Dagbesteding_Hoefblad_04.jpg
Dagbesteding_Hoefblad_20.jpg (1)
Dagbesteding_Hoefblad_07.jpg

Ontmoetingsplek Het Hoefblad

Midden in een woonwijk in De Hoef ligt Ontmoetingsplek Het Hoefblad. Binnenkomen in dit gezellige woonhuis voelt het net als thuiskomen. Mensen met geheugenproblemen en/of lichamelijke klachten kunnen hier prettig hun dag doorbrengen en meedoen met activiteiten. Onder begeleiding van deskundige medewerkers. 

Afstemmen op uw wensen
Op het terras in de eigen achtertuin kunt u heerlijk zitten. Het winkelcentrum De Hoef ligt op 500 meter afstand en ook het park De Egmonderhout is dichtbij. Zeer geschikt voor een mooie wandeling. Uiteraard kunnen we ook gezellig een spel spelen, muziek luisteren of iets anders doen waar de bezoekers zin in hebben. Wat doet u graag?

Volop aandacht
Een partner of familielid die dementeert heeft veel aandacht nodig. Vooral bij het zolang mogelijk zelfstandig (samen) blijven wonen. Met onze ontmoetingsplek kunnen wij daarbij helpen. Ook kan hier bijvoorbeeld een periode vóór een opname mee worden overbrugt. Om zo langzaam aan de nieuwe situatie te wennen. 

Activiteiten op maat
In Ontmoetingsplek Het Hoefblad maken wij een dagprogramma met activiteiten op maat. Voor mensen met dementie is een vaste structuur erg belangrijk. Het programma wordt daarop aangepast. De koffie en maaltijd zijn bijvoorbeeld vaste onderdelen van de dag. Bezoekers krijgen ondersteuning bij vergeetachtigheid en bij moeite met het leven van alledag. Van deskundige medewerkers in een huiselijke omgeving, gezellig samen met de andere bezoekers. 

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Telefonisch: 08.30 - 16.00 uur

Aantal bezoekers: circa 8 per dag


Cornelis Pronklaan 89-91
1816 NL Alkmaar
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Alkmaar
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!