Het Respijthuis 06
Dagbesteding_Hoefblad_04.jpg
Dagbesteding_Hoefblad_07.jpg

Ontmoetingsplek Het Hoefblad

In Het Respijthuis aan de rand van Alkmaar is ontmoetingsplek Het Hoefblad gevestigd. Binnenkomen in dit gezellige woonhuis voelt het net als thuiskomen. Mensen met geheugenproblemen en/of lichamelijke klachten kunnen hier prettig hun dag doorbrengen en meedoen met activiteiten. Onder begeleiding van deskundige medewerkers. 

Afstemmen op uw wensen
In de grote tuin aan het water kunt u heerlijk zitten en heeft u uitzicht op de Egmonderhout. Het winkelcentrum, sportveld en park zijn op loopafstand.  Uiteraard kunnen we ook gezellig een spel spelen, muziek luisteren of iets anders doen waar de bezoekers zin in hebben. Wat doet u graag?

Volop aandacht
Een partner of familielid die dementeert heeft veel aandacht nodig. Vooral bij het zolang mogelijk zelfstandig (samen) blijven wonen. Met onze ontmoetingsplek kunnen wij daarbij helpen. Ook kan hier bijvoorbeeld een periode vóór een opname mee worden overbrugt. Om zo langzaam aan de nieuwe situatie te wennen. 

Activiteiten op maat
In Ontmoetingsplek Het Hoefblad maken wij een dagprogramma met activiteiten op maat. Voor mensen met dementie is een vaste structuur erg belangrijk. Het programma wordt daarop aangepast. De koffie en maaltijd zijn bijvoorbeeld vaste onderdelen van de dag. Bezoekers krijgen ondersteuning bij vergeetachtigheid en bij moeite met het leven van alledag. Van deskundige medewerkers in een huiselijke omgeving, gezellig samen met de andere bezoekers. 

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Telefonisch: 08.30 - 16.00 uur

Aantal bezoekers: circa 8 per dag


Van de Veldelaan 972
1816 PZ Alkmaar 
 06 500 95 229
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Alkmaar
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!