Medewerkers

Bij De Zorgcirkel werken ruim 4500 medewerkers. Zorgmedewerkers – verzorgenden, verpleegkundigen en artsen- , medewerkers huishouding, behandelaren zoals fysiotherapeuten maar ook medewerkers in het zogeheten ondersteuningslint. Wat al deze medewerkers bindt is het streven naar kwaliteit van zorg voor de cliënt. Direct of indirect. 

Vacatures

Heb je interesse om ook bij De Zorgcirkel te komen werken? Kijk dan op de pagina Werken bij voor alle vacatures.

Wil jij een glimlach op het gezicht van een ander toveren? Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie, in het bijzonder voor de cliënten. Bekijk de vele mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor een ander.

Persoonsgericht en samenkracht
Bij ons kun je jezelf zijn. Je wordt gezien en gehoord, ongeacht leeftijd, levensfase, leefstijl, geslacht of herkomst. Jouw inbreng (persoonlijk, professioneel of vrijwillig) en behoeften doen ertoe. We ondersteunen (persoonlijk) leiderschap, eigenaarschap en teamontwikkeling. Met elkaar zorgen we voor een werkomgeving waar werkplezier, veiligheid en vitaliteit tellen.

Lerende organisatie
We zijn als organisatie nooit uitgeleerd en zijn gericht op verbeteren naar aanleiding van feedback en inbreng van medewerkers, klachten, fouten of vergelijkingen met anderen. Samen zorgen we voor een optimale leeromgeving waarin we leren van ieders kennis en ervaring, verschillende perspectieven en gezamenlijke wijsheid.

Eenvoud
We investeren in heldere werkprocessen en ondersteunende technologie om kostbare tijd maximaal te kunnen besteden aan zorg voor cliënten of aan een ondersteunende rol.

Onze manieren van werken zijn:

 • Transformationeel leiderschap
 • Regiomodel, met regie in de regio
 • Veranderprincipes:
  - Droom/doel
  - Toegevoegde waarde voor de cliënt
  - Gewoon doen (snel doen, toetsen en leren)
  - De juiste mensen
  - Ander perspectief

Hoe is het om bij De Zorgcirkel te werken?

Ramon in het Veld is verzorgende IG in Alkmaar. Wat doet hij en wat vindt hij het leukst in zijn werk en bij De Zorgcirkel? Bekijk het filmpje!