Bart eigen bedrijf 1 1200X628.jpg

Medewerkers

Bij De Zorgcirkel werken ruim 4500 medewerkers. Zorgmedewerkers – verzorgenden, verpleegkundigen en artsen- , medewerkers huishouding, behandelaren zoals fysiotherapeuten maar ook medewerkers in het zogeheten ondersteuningslint. Wat al deze medewerkers bindt is het streven naar kwaliteit van zorg voor de cliënt. Direct of indirect. 

Meer dan een leuke baan

Werken bij De Zorgcirkel; dat betekent meer dan alleen een uitdagende baan en een gezellige werksfeer. Je hebt bij ons ook de gelegenheid om door te groeien. 

Heb je interesse om bij ons te komen werken? We hebben volop leuke vacatures. Ook bij jou in de buurt. 

Bekijk onze vacatures

Wil jij een glimlach op het gezicht van een ander toveren? Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie, in het bijzonder voor de cliënten. Bekijk de vele mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor een ander.

Word vrijwilliger!

Hoe is het om bij De Zorgcirkel te werken?

Ramon in het Veld is verzorgende IG in Alkmaar. Wat doet hij en wat vindt hij het leukst in zijn werk en bij De Zorgcirkel? Bekijk het filmpje!

Welkom en wegwijs
Iedereen die bij De Zorgcirkel komt werken hoort er bij. Ook vóór je eerste werkdag. Met ons programma Welkom en Wegwijs voel je je snel thuis en sta je er nooit alleen voor. Op de introductiedag maak je kennis met de unieke Zorgcirkel-manier van persoonsgericht werken. Op een leuke manier leer je je nieuwe collega's in heel korte tijd best goed kennen. Een prima begin als Zorgcirkelaar.

Daarnaast vinden we de volgende punten belangrijk: 

Persoonsgericht en samenkracht
Bij ons kun je jezelf zijn. Je wordt gezien en gehoord, ongeacht leeftijd, levensfase, leefstijl, geslacht of herkomst. Jouw inbreng (persoonlijk, professioneel of vrijwillig) en behoeften doen ertoe. We ondersteunen (persoonlijk) leiderschap, eigenaarschap en teamontwikkeling. Met elkaar zorgen we voor een werkomgeving waar werkplezier, veiligheid en vitaliteit tellen.

Lerende organisatie
We zijn als organisatie nooit uitgeleerd en zijn gericht op verbeteren naar aanleiding van feedback en inbreng van medewerkers, klachten, fouten of vergelijkingen met anderen. Samen zorgen we voor een optimale leeromgeving waarin we leren van ieders kennis en ervaring, verschillende perspectieven en gezamenlijke wijsheid.

Eenvoud
We investeren in heldere werkprocessen en ondersteunende technologie om kostbare tijd maximaal te kunnen besteden aan zorg voor cliënten of aan een ondersteunende rol.

Onze manieren van werken zijn:

 • Transformationeel leiderschap
 • Regiomodel, met regie in de regio
 • Veranderprincipes:
  - Droom/doel
  - Toegevoegde waarde voor de cliënt
  - Gewoon doen (snel doen, toetsen en leren)
  - De juiste mensen
  - Ander perspectief
Voor medewerkers
Cover Cirkelnet boekje.PNG (1)

Werk je al bij ons? Log dan in op Cirkelnet, het intranet voor medewerkers. Via Cirkelnet heb je toegang tot o.a. je e-mail, rooster en applicaties als het Leerplein. 

Deel deze pagina