Jonckerhof_Bewoners_08.jpg

Tovert u een glimlach op het gezicht van een ander?

Iets doen voor onze bewoners of bij cliënten thuis? Het levert zoveel op! Bij De Zorgcirkel zoeken we regelmatig vrijwilligers voor ondersteuning bij onze activiteiten, ontmoetingscentra, horeca en nog veel meer. Wij bieden een scala aan mogelijkheden passend bij uw wensen, talent en beschikbaarheid.

Vrijwilligerswerk bij De Zorgcirkel

Bij De Zorgcirkel werken we persoonsgericht. We benaderen ieder mens vanuit zijn eigen levensgeschiedenis en persoonlijkheid. Het gaat erom dat de bewoner zich ‘wel’ voelt; erbij horen, nuttig bezig zijn en veilig voelen. Vrijwilligers zijn hierbij een belangrijke schakel en zijn onmisbaar voor onze organisatie, in het bijzonder voor de cliënten. Vrijwilligers maken letterlijk het verschil!

Zorgervaring is niet nodig. Wel enthousiasme, motivatie en een warm hart voor mensen. Naast grote waardering vanuit de organisatie en die van cliënten bieden wij:

Meer informatie?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat er op dit moment beschikbaar is? Aarzel niet en neem contact met ons op via 088 55 99 500 of via klantenservice@zorgcirkel.nl

Ook handig: Folder vrijwilligerswerk

 

Vrijwilliger Elly: "Je ziet mensen genieten van de dingen die we samen doen"

Eens per week werkt Elly als vrijwilliger in het ontmoetingscentrum van Zorgcirkel Molentocht in Purmerend.

“Toen ze met het ontmoetingscentrum begonnen, voor mensen met beginnende geheugenproblemen, heb ik gevraagd of ze misschien vrijwilligers konden gebruiken. Ik kon meteen beginnen. Je ziet mensen echt genieten van de kleine dingen die we doen. We lezen samen de krant, we gaan buiten wandelen en we doen spelletjes. Je krijgt een lach en een traan, je hoort persoonlijke verhalen. En het geeft me zelf ook veel plezier. Het is leuk en gezellig en nu ik met pensioen ben heb ik toch het gevoel dat ik nog collega’s heb.

Heel bijzonder was het uitstapje vorig jaar met de Jordaan boot in Amsterdam. Aan boord werden heerlijke hapjes geserveerd en er was natuurlijk muziek. Op een gegeven moment wilde een cliënt van ons graag zingen. De DJ gaf de microfoon en hij zong spontaan ‘Buona Sera’. Dat deed hij zo leuk, hij kreeg iedereen mee! Dankzij een heleboel vrijwilligers kunnen we dit soort mooie dingen doen voor onze oudere medemens.”

Elly WEB Ik Zorg.jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!