Header Zorgcirkel Onderzoek

Onderzoek

Bij De Zorgcirkel staat kwaliteit van leven van ouderen voorop. We gebruiken onze praktijkervaringen en kennis uit onderzoek om dit doel te realiseren. Met partners uit de wereld van onderwijs, onderzoek en zorg & welzijn doen we onderzoek. Persoonsgericht werken en geriatrische revalidatie zijn belangrijke onderzoeksthema's van De Zorgcirkel. 

Wetenschapscommissie van De Zorgcirkel

De wetenschapscommissie van De Zorgcirkel wil een nieuwsgierige onderzoekende houding, het toepassen van onderzoeksresultaten én het doen van onderzoek stimuleren. De commissie brengt medewerkers en onderzoekers samen die aan een zelfde thema werken, zodat zij elkaars kennis optimaal benutten, registreren onderzoek en bevorderen kennisdeling binnen en buiten De Zorgcirkel, zodat ieder hiervan kan profiteren.

Leden van de wetenschapscommissie
We beantwoorden onderzoeksvragen uit de dagelijkse praktijk met nieuw en eerder uitgevoerd onderzoek. De nieuwe kennis die we opdoen door onderzoek verspreiden we binnen en buiten De Zorgcirkel en implementeren we in ons dagelijks werk.
Daniëlle Jansen Hoofdonderzoeker bij De Zorgcirkel en senior onderzoeker lectoraat Gezondheid en Welzijn van Kwetsbare ouderen - Hogeschool Inholland
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!