Onderzoekslijnen

Onderzoekslijn persoonsgericht werken

De Zorgcirkel heeft een onderzoekslijn persoonsgericht werken. Onderzoek leert ons hoe we persoonsgericht werken kunnen versterken en zo bij te dragen aan een goed leven voor cliënten van De Zorgcirkel. In 2023 gaan masterstudenten gezondheidswetenschappen o.a. voor ons na wat belemmerende en bevorderende factoren zijn bij implementatie van persoonsgericht werken en hoe mantelzorgers en naasten hun betrokkenheid bij de zorg ervaren.

Lees door over de eigen Zorgcirkel-methode om persoonsgericht werken te blijven versterken

Beeldmerk PGW - Uitleg behoeften.png

Onderzoekslijn geriatrische revalidatie

De Zorgcirkel werkt intensief samen met Omring binnen GRZPLUS.  Als GRZPLUS bundelen we GRZ-kennis, ervaring en onderzoek zodat ouderen nog beter, sneller en prettiger herstellen na bijvoorbeeld een ongeval, beroerte of een heup- of knieoperatie. 

De thema's van de onderzoeksagenda GRZPLUS zijn: 

  • Ambulante GRZ
  • Zorgtechnologie
  • Kwaliteit meten/klinimetrie

GRZPLUS is een Topcare-organisatie. Topcare heeft als doel de zorg continu te verbeteren. Om dit doel te bereiken zet Topcare zich in voor het ontwikkelen van een onderzoekscultuur in de langdurige zorg. Door systematische kennisontwikkeling en effectiviteitsmeting door onderzoek. De onderzoeksprojecten en uitkomsten van GRZPLUS onderzoek staan op de Kennisbank GRZ.

 

Foto_banner.PNG
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina