Langer zelfstandig thuis

Door zo lang mogelijk zelf dingen te blijven doen, blijft u actief en zelfstandig. Wij onderzoeken graag samen met u hoe u prettig en veilig kunt wonen en leven. En hoe wij en anderen u kunnen ondersteunen en versterken. Neem contact met ons op via 088 – 55 99 500 of stuur een mail naar klantenservice.collectief@zorgcirkel.nl . 

Zoveel mogelijk zelf blijven doen
Waar kan, maakt u gebruik van hulpmiddelen die u helpen zoveel mogelijk zelf te doen. Dat is fijn, want daarmee bent u niet afhankelijk van zorg van anderen. De hulpmiddelen kunnen handige hulpjes zijn om bijvoorbeeld uw steunkousen aan te trekken, maar ook een apparaat dat op het juiste moment uw medicatie uitgeeft. Als u hier aan gewend bent, dan wilt u niet meer anders! Dat geldt vaak ook voor beeldzorg. Lees meer over hoe om te gaan met de inzet van digitale hulpmiddelen .  

Samen met uw naasten
Contact met uw familie en andere naasten is niet alleen leuk, maar zorgt ook dat u van elkaar op de hoogte blijft hoe het gaat en elkaar kunt ondersteunen. Het cliëntportaal kan daarbij helpen. Dit is uw eigen online omgeving waar u berichten en uw agenda kunt zien en delen. U kunt het cliëntportaal ook koppelen aan uw zorgdossier en dit op elk moment inzien en berichten naar de zorg sturen. U kunt naasten toegang geven tot uw zorgdossier binnen het cliëntportaal. Zo raken zij nog meer betrokken met uw welzijn.

Ontmoetingsplekken met dagbesteding
Bent u op zoek naar een gezellige en zinvolle invulling van uw dag? Of heeft u een partner die u niet graag alleen laat uit angst dat er iets fout kan gaan? Op onze ontmoetingsplekken bieden we een verschillende dagbesteding onder begeleiding van deskundige medewerkers. Daar bent u, en/of uw partner, in goede handen. 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!