Over De Zorgcirkel

De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mens te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. 

Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren.

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar, Heiloo-Egmond e.o.

Wij geloven in samenwerking. Wilt u meer van ons weten, kijk dan eens verder op deze website. Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op via klantenservice@zorgcirkel.com of bel met 088 5599 500. 

Missie & Visie
De groei van het aantal ouderen en de veranderde tijd vragen om meer én een andere kwaliteit.

​​​​​​​​​​​​De Zorgcirkel streeft ernaar om nu en in de toekomst te kunnen voldoen aan de wensen van de ‘nieuwe’ ouderen. Zowel van de vitale 55-plusser, als van de senior die zorg nodig heeft. Tijdig bouwen en zorgen voor aanvullende diensten zijn hierbij belangrijk.

Lees hier het jaarverslag 2020 van De Zorgcirkel.