Over De Zorgcirkel

Onze droom is een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren.

De Zorgcirkel werkt met liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn vertrouwelijk naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we dat iemand het nodig heeft. Dit doen wij niet alleen, maar ook met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. 

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Noord-Kennemerland eo

Strategische koers
In 2021 is er een aanscherping gekomen op de strategische koers van De Zorgcirkel. Dit was nodig omdat we sindsdien een groot deel van onze koers hebben gerealiseerd en de omgeving verder is veranderd.

Zo heeft COVID-19 bijvoorbeeld geleid tot een nog scherpere focus op wat meer en minder belangrijk is, is technologie niet meer weg te denken en zijn sociale netwerken nog belangrijker geworden om als oudere thuis te kunnen blijven wonen.

Lees hier meer over onze missie (waarom) en de beloften die wij maken aan onze cliënten en mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers en externe samenwerkingspartners.

Deel deze pagina