Afkortingen in de zorg

Tijdelijke zorg

Heeft u tijdelijk zorg nodig? Bijvoorbeeld na een ongeval of om uw mantelzorger te ondersteunen? 

Tijdelijke thuiszorg

Heeft u thuis tijdelijk zorg nodig? Bijvoorbeeld na een val. Onze thuiszorgmedewerkers helpen u graag. Bekijk de mogelijkheden voor zorg aan huis. 

Revalideren en herstellen

Bent u geopereerd of heeft u een ongeval of aandoening gehad waardoor u moet revalideren? Bij ons zit u goed: wij zijn specialist in zorg en revalidatie voor ouderen. Wij hebben verschillende afdelingen waar u kunt verblijven zolang als dat nodig is totdat u weer voor uzelf kunt zorgen. Ook hebben we een Observatie- & Herstelafdeling waar u 24 uur per dag zorg of begeleiding krijgt om zo te herstellen na een ziekenhuisopname of bezoek aan de spoedeisende hulp. Lees meer over onze revalidatie- en herstelafdelingen


Precies op tijd er even uit

Een dagje of paar dagen er even tussen uit met de zekerheid van de zorg die u nodig heeft? Bij De Zorgcirkel kan het. Terwijl u bij ons te gast bent, kan uw naaste de mantelzorgtaken ook even loslaten. Bespreek samen wat voor u het juiste moment is of overleg met ons.  Er is volop persoonlijke aandacht .Wie weet ontmoet u mensen met zelfde interesses of ontstaan er nieuwe vriendschappen.  Sommigen gebruiken de tijd om iets te doen waar zij thuis niet aan toe komen; schrijven, koken of een andere hobby.  Wat u doet is uiteraard uw persoonlijke keuze. U kunt ook komen om verder aan te sterken na een ziekenhuisopname of overdag langskomen en niet logeren. We hebben een respijthuis in Alkmaar en in Wijdewormer. Lees meer over logeren in het respijthuis.

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!