Afkortingen in de zorg

Tijdelijke zorg

Heeft u tijdelijk zorg nodig? Bijvoorbeeld na een ongeval of om uw mantelzorger te ondersteunen? 

Tijdelijke thuiszorg

Heeft u thuis tijdelijk zorg nodig? Bijvoorbeeld na een val. Onze thuiszorgmedewerkers helpen u graag. Bekijk de mogelijkheden voor zorg aan huis. 

Revalideren en herstellen

Bent u geopereerd of heeft u een ongeval of aandoening gehad waardoor u moet revalideren? Bij ons zit u goed: wij zijn specialist in zorg en revalidatie voor ouderen. Bekijk de locatievideo's de locaties in Purmerend en Alkmaar. Hier bent u welkom om te herstellen en revalideren, totdat u weer voor uzelf kunt zorgen. Lees hier meer over revalideren bij De Zorgcirkel. 

Precies op tijd er even uit

Een dagje of paar dagen er even tussen uit met de zekerheid van de zorg die u nodig heeft? Bij De Zorgcirkel kan het. Terwijl u bij ons te gast bent, kan uw naaste de mantelzorgtaken ook even loslaten. Bespreek samen wat voor u het juiste moment is of overleg met ons.  Er is volop persoonlijke aandacht .Wie weet ontmoet u mensen met zelfde interesses of ontstaan er nieuwe vriendschappen.  Sommigen gebruiken de tijd om iets te doen waar zij thuis niet aan toe komen; schrijven, koken of een andere hobby.  Wat u doet is uiteraard uw persoonlijke keuze. U kunt ook komen om verder aan te sterken na een ziekenhuisopname of overdag langskomen en niet logeren. We hebben een respijthuis in Alkmaar en in Wijdewormer. Lees meer over logeren in het respijthuis.

Ouderenkliniek in het Dijklander Ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis en De Zorgcirkel werken samen voor patiënten van 70 jaar of ouder die via de spoedeisende hulp bij het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend komen. Als blijkt dat er geen sprake is van medisch specialistische noodzaak, kunnen zij bij de speciale Ouderenkliniek terecht voor passende medische zorg. De patiënt wordt begeleid zowel door de specialist ouderengeneeskunde van De Zorgcirkel als de geriater vanuit het ziekenhuis. Zo krijgt u passende zorg op de juiste plek en voorkomen u een onnodige en vaak belastende ziekenhuisopname.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!