Zorg en ondersteuning thuis

Wij onderzoeken graag samen met u hoe u zelfstandig en veilig kunt wonen en leven. Waar nodig ondersteunt De Zorgcirkel u graag bij u thuis. U ontdekt wat u zelf en samen met anderen kunt doen en waarvoor u op de professionals van De Zorgcirkel kunt rekenen. 

Wij helpen u graag om zo zelfstandig mogelijk thuis te wonen. Hierbij kunt u vaak prima gebruik maken van handige hulpmiddelen. 

  • De inzet van hulpmiddelen: apparaten die het u makkelijker maken en waarmee u dingen zelf kunt blijven doen. Denk aan het aantrekken van steunkousen en . Sommige hulpmiddelen zijn digitaal, zoals een slimme medicijnhulp of een robot om u te motiveren en te helpen herinneren. Dit kan even wennen zijn. Lees meer over hoe om te gaan met digitale hulpmiddelen
  • Zorg op afstand: bijvoorbeeld via beeldzorg; persoonlijk contact zonder dat er iemand langskomt.
  • Personenalarmering: met één druk op de knop staat u dan rechtstreeks in contact met uw familie, mantelzorger of een verpleegkundige van onze zorgcentrale,

Maak ook kennis met: 

  • Thuiszorg: daar waar een hulpmiddel of beeldzorg u niet kan helpen, komt er een medewerker bij u langs. Dit kan ook tijdelijk, bijvoorbeeld na een operatie. 
  • Hulp bij Huishouden: kunt u bepaalde huishoudelijke taken (tijdelijk) niet zelf? Wij helpen u.
  • Volledig Pakket Thuis (VPT): heeft u volledige zorg en ondersteuning nodig en wilt u weten of dit bij u thuis kan? Met een Volledig Pakket Thuis combineren we persoonlijke zorg, sociale ondersteuning en hulp in de huishouding. 
  • Maaltijden aan huis: de door u gekozen maaltijden bij u thuis bezorgd; lekker, makkelijk en gezond. 
  • Individuele begeleiding en dagbesteding: thuis en op onze ontmoetingsplekken is dagbesteding mogelijk onder begeleiding van deskundige medewerkers. 

 

Voor wie en waar?

Wij bieden zorg en ondersteuning aan huis op de meeste plaatsen in onze regio's Noord-Kennemerland, Purmerend, Edam-Volendam en Zaanstreek. Neem contact op met onze klantenservice om te zien hoe we u kunnen helpen.

Hoe regelen?

Meer informatie over direct regelen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 – 55 99 500 of mail naar klantenservice@zorgcirkel.nl . Hier kunt u ook terecht voor vragen over uw indicatie, het Volledig Pakket Thuis of voor een kennismaking.

Neemt u uw particuliere zorg af van De Zorgcirkel of wordt uw zorg vergoed vanuit een PGB? Dan vindt u hier de tariefkaart voor diensten bij u thuis voor 2024. 

Tariefkaart Extramuraal 2024
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina