Buitenhuis_Wijdewormer (5).jpg

Logeren in het respijthuis

In onze respijthuizen kunt u logeren met alle zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo heeft uw mantelzorger even tijd voor zichzelf.

We hebben twee respijthuizen waar u in luxe en huiselijke sfeer één tot meerdere dagen kunt verblijven. Iedere gast heeft zijn eigen comfortabele gastkamer, voorzien van ruime badkamer en tv. In de gezamenlijke huiskamer kunt u andere gasten ontmoeten of een gezellig praatje maken met de medewerkers. De activiteiten worden afgestemd naar de voorkeuren van de gasten.

Respijtzorg richt zich op het ontlasten van de mantelzorger. Met respijtzorg neemt iemand de zorg over van de mantelzorger, zodat deze even tijd voor zichzelf kan nemen.

Liefdevolle zorg en aandacht

In onze respijthuizen krijgt u liefdevolle zorg en ondersteuning. Onder begeleiding van professionele zorgmedewerkers bieden vrijwilligers persoonlijke aandacht en begeleiding bij activiteiten. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig. ’s Nachts is er een slaapwacht. Heeft u meer zorg en verpleging nodig? Dan staan onze thuiszorgmedewerkers voor u klaar. Zo kan uw mantelzorger met een gerust hart de zorg voor u tijdelijk aan ons overlaten en heeft u ook een fijne tijd.

Verblijf

Wilt u een aantal dagen verblijven, zodat uw mantelzorger weer even kan opladen of misschien wel op vakantie? Of heeft u enkele dagen extra zorg nodig om bijvoorbeeld aan te sterken na een operatie? U bent van harte welkom. Een dagdeel is ook mogelijk. U kunt bij ons particulier verblijven of met een WMO-, WLZ- of PGB-indicatie.

Welke locatie past bij u?

We hebben een respijthuis Alkmaar en in Wijdewormer. Klik op de respijthuizen voor meer informatie en om contact op te nemen.

 

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!