Torenerf Locatie (2).jpg
Torenerf_Petra Streppel_Meneer Lebert_35.jpg
Torenerf Locatie (8).jpg
Torenerf Locatie (6).jpg

Torenerf

Zorg thuis, in een aanleunwoning of binnen ons woonzorgcentrum: het kan allemaal bij Zorgcirkel Torenerf. Gelegen in het hart van Wormer zijn we nooit ver weg. Ook het welzijn van cliënten hebben we hoog in het vaandel staan. Er zijn dagelijks activiteiten waar u aan mee kunt doen, ook nog thuiswonende ouderen zijn hierbij van harte welkom.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje

Als wonen in een zorgcentrum beter past bij uw situatie, zijn er meerdere mogelijkheden binnen en rond Torenerf. Torenerf is een prettige plek met meerdere voorzieningen: receptie, seniorenrestaurant, coffee corner/café, terras, tuin (ook een besloten tuin), winkeltje, kapper, pedicure, schoonheidssalon, audicien/opticien, bibliotheek, biljart, geestelijke verzorging en rolstoel- en rollatoronderhoud. Er is een winkelcentrum in de buurt en een bushalte op loopafstand.

Een prettige dag bij Torenerf
Zelfstandig wonen betekent dat u zelf actief bezig blijft met de invulling van uw dag, binnen- en buitenshuis. Een prettige dag met ontmoetingen, in beweging blijven en tegelijk naar de fysiotherapeut en andere behandelaren, regelt u eenvoudig bij Torenerf. Torenerf heeft een ontmoetingscentrum, dagbehandeling en er wordt dagbes​teding georganiseerd. Samen met de professionals en vrijwilligers van Torenerf vindt u de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, zowel lichamelijk als mentaal. Deelname aan activiteiten bij Torenerf hebben een positief effect op uw welbevinden en geven structuur, ook voor mantelzorgers.

Thuiszorg
De Zorgcirkel biedt vanuit Torenerf verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie als hier behoefte aan is. Onze wijkverpleegkundigen werken samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, casemanagers (dementie) en uw sociale netwerk. Bij de zorg betrekken we zoveel als mogelijk mensen uit uw sociale omgeving. Wij noemen dat reisgezelschap. De wijkverpleegkundige is uw aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u met uw vragen terecht. Hij of zij coördineert de zorg en staat u ook bij voor begeleiding en advies over wonen, welzijn, diensten, behandeling en preventie. Vanuit Torenerf bieden wij ook personenalarmering en huishoudelijke hulp

Wonen & huren
Torenerf kent diverse woonmogelijkheden binnen en buiten zorgcentrum Torenerf. Dit varieert van aanleunwoningen tot kamers in het verzorgingshuis met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie voor kleinschalig wonen. Datzelfde is mogelijk voor groepswonen. Meer informatie over zelfstandig wonen? Ga naar huren bij Torenerf

Wonen met verzorging
Wonen met verzorging betekent dat u ondersteund wordt bij o.a. het huishouden, uw persoonlijke verzorging en verpleging. Mochten er lichamelijk problemen waarvoor aanvullende zorg nodig is, dan bieden wij dit in overleg met u en uw familie. Onze zorgafspraken met u staan in een zorgleefplan. Torenerf heeft een ontmoetingscentrum, dagbehandeling en er wordt dagbes​teding georganiseerd. Voor revalidatiezorg heeft De Zorgcirkel in het Dijklander Ziekenhuis (voorheen Waterlandziekenhuis) een speciale afdeling, Het Transitorium en er is herstel- of respijtzorg.  

Zorg & Behandeling
Indien u last krijgt van geheugenproblemen kunt u aanvullende zorg krijgen. In Torenerf is een specialist ouderengeneeskunde aanwezig. Verder is er ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiste, huisartsenzorg, psychologen, casemanagers en een wijkverpleegkundige.

Maaltijdservice aan huis
Woont u zelfstandig in de gemeente Wormerland of in een van de aanleunwoningen rondom Torenerf? Eet u graag lekker en gezond maar lukt het niet (altijd) om zelf te koken? Dan is de maaltijdservice aan huis misschien iets voor u. Lees er meer over in de flyer maaltijdservice Torenerf.

Bereikbaarheid
Parkeren: De locatie is goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen aanwezig bij de locatie en in de buurt.
Fietsen: voor bewoners en medewerkers zijn twee af te sluiten fietsenstallingen beschikbaar. Bezoekers kunnen hun fiets stallen bij de hoofdingang of in overleg met de receptie de fiets in de fietsenstalling onderbrengen. OV: bushalte lijn 414, deze stopt ieder half uur op circa 50 meter van de locatie.

Duurzaamheid
Torenerf is de trotse bezitter van het Bronzen Keurmerk 
uitgereikt door het Milieu Platform Zorgsector. Met de Milieuthermometer Zorg maakt Torenerf haar aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering waar én zichtbaar. Hier vindt u de CO2 footprint van Torenerf, van 2015 - 2022.

De Roze Loper
Torenerf staat voor diversiteit: iedereen is bij ons welkom. We streven daarom ook naar sociale acceptatie van onder meer homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en transgenders. Om dit te bereiken zetten we het onderwerp seksuele en genderdiversiteit bij Torenerf regelmatig op de agenda. In januari 2021 ontvingen wij officieel het certificaat De Roze Loper. De regenboogvlag wappert bij Torenerf tijdens een aantal belangrijke momenten: in ieder geval tijdens Coming Out Day, Paarse Vrijdag en Transgender Remembrance Day.

Adres
Prins van Oranjestraat 1 
1531 GA Wormer

Voor informatie over wonen, zorg en services neemt u contact op met Zorgcirkel Klantenservice T 088 55 99 500 en mail klantenservice@zorgcirkel.nl.

Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Torenerf

Stichting "Vrienden van Torenerf"
De Stichting Vrienden van Torenerf ondersteunt hoofdzakelijk op financiële wijze die extra activiteiten / zaken die bevorderlijk worden geacht voor het welzijn van de bewoners en het personeel van de zorginstelling “Torenerf” te Wormer. Bekijk hier de website: Vrienden van Torenerf.

Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Terras
Tuin
Kapper
Pedicure
Rolstoel en rollator onderhoud
Receptie
Audicien/Opticien
Biljart
Fitnessruimte
Thuiszorg
Schoonheidssalon
Bibliotheek
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Fysiotherapie
Logopedie
Ergotherapie
Diëtetiek
Geestelijke verzorging
Overig:
Wonen met dementie
Dagbehandeling
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum
Revalidatiecentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Transitorium
Wonen met lichamelijke beperking
Wormer

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!