Torenerf Locatie (2).jpg
Torenerf_Petra Streppel_Meneer Lebert_35.jpg
Torenerf Locatie (8).jpg
Torenerf Locatie (6).jpg

Torenerf

In het hart van het lintdorp Wormer, vlakbij het gezellige winkelcentrum en mooie veenweidegebied, ligt Zorgcirkel Torenerf. Hier hebben we het welzijn van ouderen hoog in het vaandel staan. Samen met u kijken we waarbij wij u kunnen ondersteunen. Bij ons of bij u thuis.

Vanuit Torenerf bieden we de zorg en ondersteuning die bij u past. In ons verpleeghuis krijgt u alle zorg die u nodig heeft. In onze aanleunwoningen of bij u aan huis kunt u ook gebruikmaken van onze diensten. Wij zijn geïnteresseerd in uw behoeften en gaan uit van wat er wél kan. Bij ons kunt u uzelf zijn.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje


Zorg & behandeling
Samen kijken we naar hoe u zoveel mogelijk kunt blijven doen waar u zin in heeft. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Daarnaast zijn er verschillende behandelaren aan De Zorgcirkel verbonden, waaronder een fysiotherapeut, diëtist, ergotherapeut, logopedist, specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. De zorg die u ontvangt is afhankelijk van uw Zorg Zwaarte Pakket (ZZP).

Wonen in Torenerf
In Torenerf bieden wij intensieve zorg en begeleiding. Hier heeft u een eigen appartement met badkamer, die u naar eigen smaak kunt inrichten. U kiest zelf of u deelneemt aan activiteiten en of u zelf in uw appartement eet of gezellig samen met de andere bewoners in de brasserie. Voor mensen met dementie bieden we een kleinschalige woonvorm. Hier heeft men een eigen appartement en deelt men de badkamer met het naastgelegen appartement. In de gedeelde huiskamer wordt samen gekookt en doen we dagelijkse klusjes. Kunt en wilt u meedoen? Dan kan dat.

Zelfstandig wonen
Naast Torenerf zijn er aanleunwoningen. Hier kunt u zelfstandig wonen gebruik maken van diverse voorzieningen van Torenerf. Ook kunt u gebruikmaken van onze diensten, zoals zorg aan huis, maaltijdservice (tafeltje dekje), personenalarmering, hulp in de huishouding en dagbesteding. Ook wanneer u elders woont kunt u onze diensten inschakelen of onze dagbesteding bezoeken.
Wilt u meer informatie over zelfstandig wonen? Ga naar huren bij Torenerf

Activiteiten
In Torenerf is elke dag wel iets te doen. Zo is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals klaverjassen, biljarten, sporten, tekenen, knutselen en bakken. Er worden ook wel eens uitstapjes georganiseerd. Aan veel activiteiten kunnen mensen van buitenaf ook deelnemen.

Voorzieningen
Wilt u gezellig een kopje koffie drinken, alleen, met andere bewoners of met uw bezoekers? In de brasserie is altijd wel een plekje. Ook heeft Torenerf een biljart en is er een kleine supermarkt, een kapper en pedicure. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras of lekker wandelen in de tuin. Diverse winkels zijn op loopafstand en om de hoek is een bushalte.

De Roze Loper
Torenerf staat voor diversiteit: iedereen is bij ons welkom. We streven daarom ook naar sociale acceptatie van onder meer homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en transgenders. Om dit te bereiken zetten we het onderwerp seksuele en genderdiversiteit bij Torenerf regelmatig op de agenda. Sinds januari 2021 zijn wij in het bezit van het certificaat De Roze Loper. De regenboogvlag wappert bij Torenerf tijdens een aantal belangrijke momenten: in ieder geval tijdens Coming Out Day, Paarse Vrijdag en Transgender Remembrance Day.

Bereikbaarheid
Parkeren: De locatie is goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen aanwezig bij de locatie en in de buurt.
Fietsen: voor bewoners en medewerkers zijn twee af te sluiten fietsenstallingen beschikbaar. Bezoekers kunnen hun fiets stallen bij de hoofdingang of in overleg met de receptie de fiets in de fietsenstalling onderbrengen. OV: bushalte lijn 414, deze stopt ieder half uur op circa 50 meter van de locatie.

Adres
Prins van Oranjestraat 1 
1531 GA Wormer

Voor informatie over wonen, zorg en services neemt u contact op met Zorgcirkel Klantenservice T 088 55 99 500 en mail klantenservice@zorgcirkel.nl.

Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Torenerf

Stichting "Vrienden van Torenerf"
De Stichting Vrienden van Torenerf ondersteunt hoofdzakelijk op financiële wijze die extra activiteiten / zaken die bevorderlijk worden geacht voor het welzijn van de bewoners en het personeel van de zorginstelling “Torenerf” te Wormer. Bekijk hier de website: Vrienden van Torenerf.

Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Terras
Tuin
Kapper
Pedicure
Rolstoel en rollator onderhoud
Receptie
Audicien/Opticien
Biljart
Fitnessruimte
Thuiszorg
Schoonheidssalon
Bibliotheek
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Fysiotherapie
Logopedie
Ergotherapie
Diëtetiek
Geestelijke verzorging
Psycholoog
Overig:
Wonen met dementie
Dagbehandeling
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Wonen met lichamelijke beperking
Wormer

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!