Huren bij Torenerf

Voor ieder wat wils

Rustig wonen in een groene omgeving en grenzend aan een fraaie waterpartij of liever wat meer bedrijvigheid voor de deur? Onze zelfstandige huurappartementen zijn speciaal voor ouderen en hebben een diversiteit aan oppervlaktes, indelingen en prijsklassen. Met zorg binnen handbereik en de faciliteiten van het aangrenzende Zorgcirkel Torenerf.  

 

De appartementen

Er zijn 24 sociale huurappartementen aan de Prins van Oranjestraat met een oppervlakte van 49m2, verdeeld over drie woonlagen. Aan het Ventjagersplein zijn nog eens 101 huurappartementen (zowel sociale huur als vrije sector) met een oppervlakte van 63 tot 83 m2.

De twee- en driekamerappartementen zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet, keukenblok en terras of balkon. In elk appartement hangt een intercom met een kijk-luisterverbinding, zodat u kunt zien wie er bij u aanbelt. Een veilig gevoel!

Torenerf-blauwe-lucht.gif
Zorg & ondersteuning

In de appartementen woont u zelfstandig en bieden wij de benodigde zorg en ondersteuning in de vorm van thuiszorg (wijkverpleging, Volledig Pakket Thuis (VPT), (digitale) hulpmiddelen en beeldzorg) en/of hulp in de huishouding. Wij bieden ook maaltijdservice (tafeltje dekje) en personenalarmering aan.

Voorzieningen

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van de voorzieningen van Torenerf. Zo kunt u aanschuiven voor de maaltijden, gezellig met anderen een kopje koffie drinken, deelnemen aan de activiteiten en gebruik maken van bijvoorbeeld de pedicure en de kapsalon.

Huurprijs & kosten

Klik op de onderstaande button voor de actuele huurprijzen en de servicekosten.

Afhankelijk van welk appartement u huurt, sluit u zelfstandig een contract af voor energie- en/of waterlevering. Bent u aangesloten op een gemeenschappelijke meter, dan betaalt u een voorschot dat via uw servicekosten wordt verrekend. Daarnaast betaalt u aan de gemeente afvalstoffen- en rioolheffing. De actuele bedragen vindt u op de website van de gemeente Wormerland.

Huurprijzen
Prins Van Oranjestraat Slootkant

Inschrijven

De appartementen zijn met name geschikt voor senioren (55 jaar en ouder) met een zorgvraag. Via onze website kunt u zich inschrijven of neem contact op met ons Bemiddelingsbureau.

Voor de sociale huurappartementen kunt u in aanmerking komen als uw inkomen niet boven een bepaalde grens uitkomt. Deze inkomensgrens geldt niet als u een zorgindicatie heeft van minimaal tien uur per week. Afhankelijk van uw inkomen kunt u huurtoeslag aanvragen. Op de website van de Belastingdienst kunt u hiervoor een proefberekening maken.

Interesse in huren bij Torenerf?
Schrijf u in via ons inschrijfformulier.

Naar het inschrijfformulier Download de brochure

Meer informatie?

Meer informatie over woon- en zorgmogelijkheden in Torenerf krijgt u bij Zorgcirkel Bemiddelingsbureau – Team Verhuur, of loop gewoon eens binnen.

Voor informatie over de servicemogelijkheden en kosten kunt u terecht bij onze Klantenservice.

Zorgcirkel Torenerf
Prins van Oranjestraat 1
1531 GA Wormer

Zorgcirkel Bemiddelingsbureau - Team Verhuur
088 55 99 777
consulent.verhuur@zorgcirkel.nl

Zorgcirkel Klantenservice
088 55 99 500
klantenservice@zorgcirkel.nl

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!