Inschrijven voor een seniorenwoning

Wilt u zich inschrijven voor een zelfstandige seniorenwoning? Vul onderstaand formulier in en verstuur het direct.
(Liever printen? Download het formulier)

Heeft u interesse in de woonmogelijkheden in een van onze verpleeg- of verzorgingshuizen? Kijk dan bij onze locaties.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Vestiging
Persoonsgegevens aanvrager
Persoonsgegevens partner (indien van toepassing)
Contactpersoon (namens woningzoekende)
Inkomen aanvrager
Inkomen partner (indien van toepassing)
Huidige woonsituatie
Woonvoorkeur
Zorgindicatie
Ondertekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..

De Zorgcirkel behoudt zich het recht voor de aanvrager geen passend woningaanbod te doen indien er sprake blijkt te zijn van het met opzet onjuist/onvolledig invullen van het inschrijfformulier.

Toelichting inschrijfformulier wachtlijst huurwoning De Zorgcirkel

Inkomensverklaring

 • De Zorgcirkel vraagt u bij de inschrijving geen inkomensverklaring in te leveren, maar wel naar waarheid uw inkomen te vermelden op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij u in de toekomst een woning aanbieden, dan dient u wel zo spoedig mogelijk een schriftelijke inkomensverklaring te kunnen overleggen. Dit kan een bij de Belastingdienst opgevraagde inkomensverklaring zijn (klik hier voor uitleg) of een kopie van de definitieve aanslag van de Belastingdienst.
 • Uw verzamelinkomen geeft ons een indicatie voor welke woningen u in aanmerking komt.

Volledige invulling inschrijfformulier

 • Onvolledig ingevulde of incompleet aangeleverde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen. U krijgt door middel van het retour gezonden formulier (eventueel met bijlagen) alsnog de gelegenheid de missende gegevens in te vullen en/of in te leveren.

Inschrijfbevestiging

 • U ontvangt van De Zorgcirkel een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.

Informatie wachtlijst

 • Omdat toewijzing of voordracht van een woning plaatsvindt op basis van onder andere de zorgurgentie, kan uw plaats op de wachtlijst tussentijds wijzigen. Om deze reden verstrekt De Zorgcirkel geen informatie over uw plaats op de wachtlijst.

Aanbieding woonruimte of voordracht

De Zorgcirkel verhuurt eigen vastgoed, maar heeft ook samenwerkingen met woningcorporaties of vastgoedbeheerders. De werkwijze bij het aanbieden van een woning kan daarom verschillen: 

 1. locaties van De Zorgcirkel
 • Torenerf, Kloosterhof, Gouwzee, St. Nicolaashof en Agnes en De Nieuwe Keern Indien u een woning aangeboden krijgt van De Zorgcirkel, dan nemen wij contact met u op en maken een afspraak voor een bezichtiging. U dient na de bezichtiging binnen 48 uur, ofwel twee werkdagen, uw besluit kenbaar te maken of u het aanbod accepteert.
 • Zodra wij u een woning kunnen aanbieden dient u ons een meest recente inkomensverklaring te van de Belastingdienst te overleggen of de definitieve aanslag inkomstenbelasting.
 • Om definitief in aanmerking te komen voor de aangeboden woning moet uw inkomen op dat moment voldoen aan de dan geldende inkomenseisen. 
 1. Voor locaties van woningcorporaties/vastgoedbeheerders
 • De Amandelbloesem, Friese Vlaak en Seevanck: De Zorgcirkel draagt kandidaat huurders voor aan de betreffende woningcorporatie op basis van zorgurgentie en leeftijd. Indien u aan de beurt bent om te worden voorgedragen dan nemen wij contact met u op en laten u een afspraak maken voor een bezichtiging. U dient na de bezichtiging binnen 48 uur, ofwel twee werkdagen, uw besluit kenbaar te maken of u het aanbod accepteert. Bij acceptatie vraagt u zo spoedig mogelijk de volgende documenten op en stuurt deze naar de woningcorporatie :
  • Recente inkomensverklaring (opvragen bij de Belastingdienst)
  • Recent uittreksel bevolkingsregister waaruit burgerlijke staat en gezinssamenstelling blijkt.
  • Kopie legitimatie
  • Verhuurdersverklaring/Verklaring hypotheekverstrekker (dit is een verklaring waaruit blijkt of er in de afgelopen 2 jaar betalingsachterstanden zijn geweest).

Let op : het huurcontract wordt aangegaan na definitieve goedkeuring van de woningcorporatie.

Inschrijvingskosten

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze inschrijving.