Seevanck 20-01-2015 (1).JPG
Binnenkant achterpagin.JPG
DSC_0031.JPG

De Seevanck

​​​​​​​​​In de comfortabele appartementen van woonzorgcentrum De Seevanck woont u geheel zelfstandig en bieden wij u zorg. De Seevanck is een kleine locatie. Er zijn slechts 30 appartementen, dus het is gemakkelijk om al uw medebewoners te leren kennen.

​De Seevanck ligt aan de Raadhuisstraat, de belangrijkste straat in Oosthuizen. Hierdoor blijft het contact met het dorp behouden: met één voet buiten de deur staat u al midden in het dorp. Alle winkels bevinden zich vrijwel om de hoek. De Seevanck krijgt steeds meer de functie van wijksteunpunt voor de gemeente Zeevang. Er is een bushalte aan de nabijgelegen Provinciale weg.

Zorg & Behandeling
De Seevanck heeft zorgwoningen bij de locatie​. En in de nabijgelegen De Notaris zijn kamers met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie in kleinschalige groepen. Verder is er een ontmoetingscentrum, een dagbehandeling en worden er dagactiviteiten (dagarrangementen) georganiseerd.

Wonen & Huren
De Seevanck bestaat uit 30 royale zorgappartementen. U huurt uw appartement rechtstreeks via woningbouwcorporatie Wooncompagnie. Ook als u intensieve zorg nodig heeft, kunt u in principe in uw appartement blijven wonen. Alle appartementen hebben een eigen entree die uitkomt op een overdekte galerij. De woon- en slaapkamer zijn van elkaar gescheiden door een schuifwand. U heeft een badkamer, extra (logeer)ruimte en een moderne keuken met koelkast en kookunit.

Alle appartementen hebben een radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven en leveranciers.
In De Seevanck kunt u gebruik maken van het zogenaamd Kortdurend Verblijf. Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie. Met onze dagarrangementen bieden wij mensen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in De Seevanck en gaan ‘s avonds weer gewoon naar huis.

De Appeltuin
In de sfeervolle ontmoetingsruimte De Appeltuin zijn dagelijks activiteiten. U kunt er ook samen met andere bewoners de maaltijd gebruiken of een kopje koffie drinken.
Maandelijks organiseert Cirkeldis, de centrale keuken van De Zorgcirkel, themabuffetten voor senioren van de gemeente Zeevang. Wel zo gezellig. Immers, zien eten doet eten.

Wijksteunpunt
De Seevanck krijgt steeds meer de functie van Wijksteunpunt. Hiervoor werken wij o.a. samen met de gemeente, de wooncorporatie, Wonen Plus en de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening (SMD).

Voorzieningen
Er is een coffee corner/café en een terras. Verder worden er activiteiten georganiseerd, zijn er enkele logeerkamers en is geestelijke verzorging aanwezig.

Personenalarmering
Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is personenalarmering een goede oplossing voor u. U kunt overal in uw appartement alarmeren met naar keuze een hals- of polszender. Met één druk op de knop staat u rechtstreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie. Klik hier voor meer informatie over personenalarmering.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik voor de folder De Seevanck.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Raadhuisstraat 5
1474 HE Oosthuizen
088 5595400
Faciliteiten:
Terras
Rolstoel en rollator onderhoud
Thuiszorg
Logeerkamers
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum
Dagbehandeling
Wonen met dementie
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?