De Viervorst

​​De Viervorst ligt in de Bloemenbuurt, één van de oudere wijken van Purmerend. De locatie heeft een mooie binnentuin en een gezellig restaurant. De weekmarkt (op dinsdag) en het oude centrum van Purmerend bevinden zich op loopafstand. Er is een bushalte aan de Jaagweg bij de Rozenstraat. Het NS-station Centrum bevindt zich op loopafstand.

Zorg & Behandeling
De Viervorst is een verpleeghuis met hieraan verbonden een aantal aanleunwoningen. Ook in de naastgelegen koop- en huurappartementen voor senioren kunnen wij zorg en services bieden. Vanuit deze locatie leveren wij ook thuiszorg en huishoudelijke hulp in de wijk. Er is herstelzorg of respijtzorg. Qua behandelingen biedt De Viervorst een scala aan mogelijkheden. Zoals specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiste, huisartsenzorg, psychologen, casemanagers en een wijkverpleegkundige.

Wonen & Huren
Het is er comfortabel wonen in de een- of tweepersoons appartementen. Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en daarnaast van het uitgebreide service aanbod van De Zorgcirkel. Ga naar deze pagina voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

De appartementen
De nieuwbouwappartementen zijn ruim en hebben een aparte slaapkamer, een badkamer en een rolstoelvriendelijke keukenhoek. U heeft een eigen radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven en leveranciers.

Kortdurend Verblijf
In De Viervorst kunt u gebruik maken van het zogenaamd "kortdurend verblijf". Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

Dagarrangementen
Met onze dagactiviteiten bieden wij mensen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in De Viervorst en gaan ‘s avonds weer gewoon naar huis.

Zelfstandig wonen
In de 53 huurappartementen naast De Viervorst woont u geheel zelfstandig. Het huren van een woning loopt via woningbouwcorporatie Intermaris en via de gemeente Purmerend. Er zijn acht koopappartementen met een oppervlakte tot ruim 100 m2. Informatie hierover krijgt u van de makelaar.

Voorzieningen
De Viervorst heeft een seniorenrestaurant met een winkelfunctie, een tuin, kapper, audicien/opticien, huisartsenpost, thuiszorg, biljart, geestelijke verzorging en activiteiten.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik  voor de folder De Viervorst.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Primulastraat 82
1441 HC Purmerend
 088 5592900
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Tuin
Kapper
Audicien/Opticien
Logeerkamers
Thuiszorg
Biljart
Rolstoel en rollator onderhoud
Behandelingen:
Wondverpleegkundige
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Overig:
Dagbesteding
Zorgwoning bij locatie
Verzorgingshuis
Kort durende opname
Dagbehandeling
Purmerend
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..