DSC_0086.JPG
Viervorst04a.jpg
DSC_0129.JPG

De Viervorst

​​De Viervorst ligt in de Bloemenbuurt, één van de oudere wijken van Purmerend. De locatie heeft een mooie binnentuin en een gezellig restaurant. 
De weekmarkt (op dinsdag) en het oude centrum van Purmerend bevinden zich op loopafstand.

​Er is een bushalte aan de Jaagweg bij de Rozenstraat. Het NS-station Centrum bevindt zich op loopafstand.

Zorg & Behandeling
De Viervorst is een verpleeghuis met hieraan verbonden een aantal aanleunwoningen. Ook in de naastgelegen koop- en huurappartementen voor senioren kunnen wij zorg en services bieden. Vanuit deze locatie leveren wij ook thuiszorg en huishoudelijke hulp in de wijk. Er is herstelzorg of respijtzorg. Qua behandelingen biedt De Viervorst een scala aan mogelijkheden. Zoals specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiste, huisartsenzorg, psychologen, casemanagers en een wijkverpleegkundige.

Wonen & Huren
Het is er comfortabel wonen in de een- of tweepersoons appartementen.

De appartementen
De nieuwbouwappartementen zijn ruim en hebben een aparte slaapkamer, een badkamer en een rolstoelvriendelijke keukenhoek. U heeft een eigen radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven en leveranciers.

Kortdurend Verblijf
In De Viervorst kunt u gebruik maken van het zogenaamd "kortdurend verblijf". Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

Dagarrangementen
Met onze dagactiviteiten bieden wij mensen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in De Viervorst en gaan ‘s avonds weer gewoon naar huis.

Zelfstandig wonen
In de 53 huurappartementen naast De Viervorst woont u geheel zelfstandig. Het huren van een woning loopt via woningbouwcorporatie Intermaris en via de gemeente Purmerend. Er zijn acht koopappartementen met een oppervlakte tot ruim 100 m2. Informatie hierover krijgt u van de makelaar.

Voorzieningen
De Viervorst heeft een seniorenrestaurant met een winkelfunctie, een tuin, kapper, audicien/opticien, huisartsenpost, thuiszorg, biljart, geestelijke verzorging en activiteiten.

Personenalarmering
Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is personenalarmering een goede oplossing voor u. U kunt overal in uw appartement alarmeren met naar keuze een hals- of polszender. Met één druk op de knop staat u rechtstreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie. Klik voor meer informatie over personenalarmering.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik  voor de folder De Viervorst.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Primulastraat 82
1441 HC Purmerend
088 5592900
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Tuin
Kapper
Audicien/Opticien
Logeerkamers
Thuiszorg
Biljart
Rolstoel en rollator onderhoud
Huisartsenpost
Behandelingen:
Wondverpleegkundige
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Overig:
Dagbesteding
Zorgwoning in locatie
Zorgwoning bij locatie
Verzorgingshuis
Kort durende opname
Dagbehandeling
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?